http://worldoftanks.eu/en/news/46/fo...-battles-mode/ официалният анонс на футболният WoT. Ще бъде голям кеф според мен,хубаво е че WG започнаха да правят такива забавни модификации.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки
Collapse
X
-
Футболните битки са голям кеф! Да неорганизирани мелета са и топката лети на където си пожелае,но доставят голямо удоволствие от играта а ако го погледнем и от друга страна за всяка битка печелим по 500 или 1000 опит за загуба/победа,ако се играе често може да се натрупа доста голямо количество елитен опит готов за освобождаване а може да се включи ускореното обучение на екипажа(1 човек).
Първата битка я спечелихме с 1:0 в последната минута като аз подадох за гола после един от техните се забърза към центъра а ние нямахме вратар успях да го спра навреме и битката свърши.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениефутбола е много забавен но силно безсмислен, ако беше свободен опит едно на ръка, ама опит на командир за МС-1? но е забавно, аз направих няколко игри колкото да взема медала.
Comment
-
uzi71 написа Виж мнениеза 30-тина игри нито една загуба - е имаше доста ремита, взводовете ги пуска само срещу други взводове.
30 - это результат!!!
Сегодня играл с утра - 3 проигрыша. Потом ничья.
Понял, что не надо много толкаться - надо лучше стрелять.
А потом 4 выигрыша подряд - и я перестал играть...
Между тем количество снарядов ограничено.
За бой штук 20-30 выстрелов уходит.
А дается всего 1000 снарядов.
30 игр х 30 снарядов= 900.
Боекомплект пополняется?
Comment
-
Е аз го раздавам повече вратар и изстрелвам между 30 и 40 снаряда на игра. Задачата ми е да късам вериги, да спирам топката пред вратата и да я засичам с изсрел когато минава през центъра за да иде във вратата на противника. Странно ама се справям и с трите неща - все пак пропуснах 2-3 гола и в моята.
Боекомплекта се попълва - трябва само да се включи от обслужване.
Comment
-
uzi71 написа Виж мнениеЕ аз го раздавам повече вратар и изстрелвам между 30 и 40 снаряда на игра. Задачата ми е да късам вериги, да спирам топката пред вратата и да я засичам с изсрел когато минава през центъра за да иде във вратата на противника. Странно ама се справям и с трите неща - все пак пропуснах 2-3 гола и в моята.
Боекомплекта се попълва - трябва само да се включи от обслужване.
П.П. Не гледам футбол
Comment
-
tconiotconev написа Виж мнениеП.П. Не гледам футбол
Наши "сборные команды" что России, что Болгарии, не вызывают положительные чувства.
Вот хоккей - другое дело! Можно поглядеть финал.
Comment
-
След въвеждането на баджовете върху оръдията реших възможно най-бързо да си нашаря оръдието с Щуга.В резултат на набиването само на една машина започнах да си мисля, че ММ-то се опитва здраво да ме наказва за съжаление (негово) с въпросната машина това е трудна задача и за това в края на вечерта играех само Т7 битки.
Реших да видя дали това което се случваше е истина и ще пробвам да изследвам работата на ММ-то.
Какви показатели ще следя:
- Среден тиър
- Резултат от битката
- Отношение на картата към дадената машина /добра, средна, лоша/
- Представяне на моя отбор
- Представяне на противниковия отбор / измерено в средно поражение за отбора в битка/
- Моето представяне - смятам ще с Щуга имам много константно представяне, но въпреки това ще записвам и моите резултати.
За целта ще ми трябват няколко часа игра само с една машина и ще трябва да ми се отвори възможност.Днес обаче направих малък тест, за да видя какво излиза като резултати.
След 15 битки - както и очаквах моето представяне е много равномерно /винаги малко над 1000 порaжение една битка с 2000+ една с 900/.
За моя изненада противникът имаше константно преставяне, както и моят отбор, но пък те винаги се представяха по-зле от противника.
В резултат от 15 битки имах 6 победи, 2 равни мача и другото загуби.
Откъм карти преобладаваха лошите за тази машина - 5 лоши 4 добри и другото средни.
Това, което обаче се променяше беше средният тиър - започнах вечерта с 4.4 (което общо взето е мечтан ММ за Т5 танк).Разбира се налях здраво и следващата игра вече бях среден тиер 6 / което е здрава Т7 битка/.Аз обаче сe представих добре, въпреки че загубих и следващата игра имаше минимално понижение в средния тиър / бях сам Т5 в чиста Т6 битка/.Следваща поредица игри се представях нормално с малко над 1000 поражение и средното ниво на игра се запази над 5.Последва обаче битката с 900 поражение и веднага следващата игра беше със средно ниво под 5 /здрава Т5 битка/.Не беше идеалната игра и отбелязах някъде около 1000 поражение, в резултат средното ниво се запази непроменено.След това обаче налях 2000 + и веднага средното ниво се качи на 5.5.
15 битки подред са прекалено малко, за да имам репрезентативни резултати.
Според мен обаче има някаква зависимост между представянето в битка на играча, средният тиър в който ще го пусне следващата битка, естеството на картата както и резултатът от предната битка (победа/загуба).
Засега изглежда, че това са лостовете с които наказва ММ-то.А на някакво по генерално ниво въз основа на отклонението от средното положение, т.е. 50% победа/загуба, избира за играча добри или лоши отбори.При мен нямаше нито една игра в която моят отбор да се е представил по-добре от противника, но знам, че при повече игри за вечер има едно-две изключения в които направо ги размазваме - има ги и другите изключения обаче.
Когато имам възможност да играя достатъчно ще оформя всичко в таблици и графики, така че да не са само празни приказки, а да има нагледни данни.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
don4o написа Виж мнениеЗдравейте.Моля обяснете ми как играч с такива показатели има Тайп 59?[ATTACH=CONFIG]25387[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]25388[/ATTACH]Умът ми не го побира!
Comment
-
Днес направих планираното изследване.
Резултатите са базирани на 31 последователни битки със Stug III, наредил съм ги в таблица, но още оформям детайлите и графиките, така че да е прегледно.
На пръв поглед обаче - няма нищо нередно с ММ-то
Мога допълнително да прецизирам данните на които го базирам, но едва ли резултатът ще е различен, ако тръгна да ги нагаждам и интерпретирам вероятно ще ги наглася към желания от всички ни резултат, а именно нагласен ММ, но тогава няма да е изследване, а нещо друго.
Утре ще ги кача и вие ще ги погледнете, за да има и странично мнение, а не само моите изводи.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
Comment