Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Нещо интересно се случва с времето за презареждане на някои от танковете ми.
    Т-62А презарежда за 5.45.
    Направих добра игра и някъде към средата на битката бях недокоснат от снаряд, а имах 5 кила.Забелязах, че времето за презареждане вече стана 4.88 до края на битката.
    Нямам адреналин, а и да го имах той работи когато съм на малко живот.
    Шоколади и други подобни не ползвам.
    Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Да не си им обещал по 5 дни домашен отпуск?
      Клан [8282] .

Comment

Ultramarine написа Виж мнение
        Нещо интересно се случва с времето за презареждане на някои от танковете ми.
        Т-62А презарежда за 5.45.
        Направих добра игра и някъде към средата на битката бях недокоснат от снаряд, а имах 5 кила.Забелязах, че времето за презареждане вече стана 4.88 до края на битката.
        Нямам адреналин, а и да го имах той работи когато съм на малко живот.
        Шоколади и други подобни не ползвам.
        Потвърждавам на 100%!И при мен е така на някои танкове!Дори и в началото на битката виждам,че времето за зареждане е по малко от преди.Отдавам го на натрупания опит...но играя едва от 4 месеца и не съм сигурен!Но определено времето за зареждане се променя!

Comment

Дайте по някой риплей, че ми стана интересно. Или поне скрийншотове.
          Напълно е възможно да са човъркали нещо по времената...
          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Click image for larger version

Name:	shot_032.jpg
Views:	1
Size:	507.4 КБ
ID:	539336Click image for larger version

Name:	shot_034.jpg
Size:	459.5 КБ
ID:	539337
            Врътката е една след друга.А,ще падне още!Може да стигне и секунда.Не съм обръщал спец. внимание,но пада!

Comment

Бах маа му! О.о
              "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Bloksir написа Виж мнение
                [ATTACH=CONFIG]23291[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]23292[/ATTACH]
                Врътката е една след друга.А,ще падне още!Може да стигне и секунда.Не съм обръщал спец. внимание,но пада!
                Сигурен ли си, че екипажът ти е на 100% основна квалификация, защото като качва процентите до 100 обикновено така намалява времето за презереждане?
                По-скоро искам да видя скрийн от Ултрамарин..., че той ако постне нещо такова ще падне замисляне...

Comment

A, това две последователни битки ли са?
                  По някаква причина реших, че е една и съща битка.

Comment

Картите са различни.
                    Наистина това го прави когато зареждача още не е на 100% - нов или туку що преобучен.
                    И със всяка следваща битка му се дига главната специалност до 100% и за това времето за зареждане пада със всяка следваща битка.
                    War, war never changes..

Comment

При колегата вероятно е заради скила на зареждача.
                      При мен обаче няма как да е от това.
                      На риплея го няма таймера и няма как да се види пусках го и него.
                      Като стане пак така ще направя скрийн.
                      Но съм на 100% сигурен, че времето беше 4.88, защото спрях ръша мислейки че командира ми е заминал (с периферното зрение виждах различна цифра) и се учудих като видях, че не съм на 5.70, а съм паднал под 5.45.

Има още една подробност - бях на привършване на боекомплекта си т.е. оставаха ми 5-7 снаряда.

90% НР, 5 кила и 6-7 останали снаряда.
                      Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Click image for larger version

Name:	shot_036.jpg
Size:	575.3 КБ
ID:	539340
                        Още 3 стотни.Екипажа е на 98% основно умение!Click image for larger version

Name:	shot_040.jpg
Size:	442.1 КБ
ID:	539341

Comment

Статистиката на десетките за РУ сървъра: http://ftr.wot-news.com/2014/03/16/t...ics/#more-9271

Comment

War, war never changes..

Comment

Ха-ха,чудели са се,как да се противоставят в историческите битки на Тигър и Пантера със 76мм на КВ-1 и Т-34.Смешници ейй!То не е само да платиш правата на играта,ами требе и топки за грандоманските си комплекси!

Comment

Нова система за въстановяване на продадени танкове се тества на хамериканския сървър:

Along with this service, we’re introducing a new policy on the restoration of Premium vehicles. You’ll have 72 hours to restore any accidentally-sold Premium vehicle. This process can be completed for an unlimited number of vehicles, provided timely use of the tool. You can also restore any number of Unique vehicles one time every 180 days per vehicle.
                                War, war never changes..

Comment

Working...
                                X