Аз блгослових Wargaming ! Така е но играчите не стават преди 20 !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки
Collapse
X
-
ViktorKitov написа Виж мнениеНай-добре се играе преди 20:00, защото сървърът не е претоварен и няма лаг.
Comment
-
С последният пач промениха Степите в опит да изтрият преимуществото, което северната база имаше (тази откъм релсите в долината).
Още преди промените знаех, че само ще развалят една от малкото карти, които много ми допадат.
Резултатът след промените е, че северната база вече няма леко преимущество, а огромно такова в долината.
За да победи южната база трябва да има сериозно числено преимущество там или да има отбор от играещи заедно индивиди с поне равен брой танкове с тези от север.В противен случай всеки опит за нещо различно от дълбоко кампене е обречен.
Най-фрапиращият случай от вчера - слизам под камъка (вече безпроблемно си се стига до там и няма кой да те стреля отгоре, защото никой от юг не ходи на камъка след като може да стои по-назад зад насипа). Та отивам там с Т-62А с мен имаше 268 и Е-75. От юг ни идват взвод Батман, Лорейн и Т69 + Обект 140 и Е-50 имаше и нещо друго, но го изпарихме бързо, защото той ги водеше.Резултатът беше, че загубихме само Е-75 и аз останах на много малко, а противниците играеха организирано и стреляха добре.
В подобна ситуация, но вече от южната страна ми причиниха същото нещо, т.е. този път аз поемах боя от северняците, които превъзхождахме числено и качествено.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеРезултатът след промените е, че северната база вече няма леко преимущество, а огромно такова в долината.
Колкото и да е странно, не съм я играл след последния пач, също не ми се е падало блатото.
За сметка на това от Зигфрид и Ерленберг ми се повръща....
Comment
-
Интересно, и при мен от последния пач насам супер често се падат Зигфрид и Ерленберг. И новите карти редовно - Тундра, Северогорск, Northwest. Скритата Долина съм я виждал два пъти."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Снощи се пуснах в отборна битка и ме пусна в Енск с СУ-76 с малкото 57-мм оръдие срещу ИС-2 и Чърчил(и двамата играчи бяха нечовешки кампери). Сладката самоходка им вкара 17 фугасни снаряда на двамата без драскотина за тях(вероятно са умряли от смях) и се изхитрих да оцелея до края на битката.
Поради малкото време с което разполагам вечер за игра реших да си развивам всичките нации бавно но сигурно. Развивам танк до елитен и го продавам купувайки следващия в техническото дърво.
Comment
-
Пепеляев написа Виж мнениеПоради малкото време с което разполагам вечер за игра реших да си развивам всичките нации бавно но сигурно. Развивам танк до елитен и до продавам купувайки следващия в техническото дърво.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
Comment