Ако имаш предвид уникума със 100%, или е грешка на xvm а или е нов акаунт на стар играч.
Общи приказки
Collapse
X
-
-
Когато четях по рано че някой правел по 50-60 и нагоре хиляди на игра винаги съм се съмнявал!Замислял съм се че може би и аз не ставам(което не е далеч от истината)но чак пък толкова да не мога да играя!Чак сега като взех първия си премиум танк ИС-6 разбрах за какво иде реч!За няма и два часа с лекота направих милион и половина!Даже успях да купя китаеца Т7!И за него няколко думи-Ще го бъде танка!!Пъргав,добра скорост и точно оръдие.Не съм купил само автомата иначе-двигател и трансмисия са на МАХ.Сега трупам пари с ИС-6 защото имам да купувам А-44 и доста Т9 по нататък!Comment
-
Днес случих с Ис-8 в отбора ми да има взвод АМХ 12т и някаква двойка. Малко се издразних трепнах двойката (случаен изстрел па тя как ли умря ?) и набих един снаряд на АМХ-а (профилактично), продължих си играта и след малко АМХ-а почна да ми досажда и да ме плюе в чата след което му набих още един фатален за него. Тоя почна да врещи че съм тиим килър и мойте малоумници ме утрепаха - както и да е през една игра пак се падам със същия взвод - 2 ката с Тигър П този път пак "случайно" набих един снаряд което доведе до автоматичен бан за един ден.
Въпроса ми е дали ако това се повтори и вдругиден ще има ли по-сериозни наказания ?Comment
-
-
ако играеш на ЕУ- едва ли някой те е разбрал. Аз когато съм с арти си ги псувам най-вулгарно на български/английски/немски през цялата игра и не съм имал бан.
Не знам как е на руския, но предполагам там няма никого да впечатлиш с 2 псувни...
С полските псувни обаче съм зле.
Дали да не седна да го науча тоя гжгжегошски език, че да храня сиемите качествено
Comment
-
"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."Comment
-
На ЕУ играя но играта нали е белоруска или руска ? Между другото в момента съм в отпуск и играя следобед игрите приключват за около 4 или 5 минути това сигурно са деца ! Играя повече арти но предпочитам вече след 20 часа да играя с тях 8 9 10 ниво . Няма смисъл преди това .Comment
-
Играта е беларуска, ама играчите не са. Затова има различни сървъри. С две думи, никой не те е разбрал.
Най-добре се играе преди 20:00, защото сървърът не е претоварен и няма лаг.Last edited by ViktorKitov; 11-01-2014, 20:31.Comment
Comment