Нямам идея честно казано. Откакто ме посъветваха в хардуер форума да се задълбоча в процесора, основно там са ми усилията.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of Planes и World of Battleships
Collapse
X
-
Това го дискутирахме на дълго и на широко в темата за промоциите. Извода беше, че ако нямаш намерение така или иначе да играеш самолетите, не си струва загубеното време. Но ако като мен си ги играеш, тогава купуването на премиум е много смислено приложение на токените, вместо купуването на разни премиум консумативи и самолети.
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеТова го дискутирахме на дълго и на широко в темата за промоциите. Извода беше, че ако нямаш намерение така или иначе да играеш самолетите, не си струва загубеното време. Но ако като мен си ги играеш, тогава купуването на премиум е много смислено приложение на токените, вместо купуването на разни премиум консумативи и самолети.
А като си помисля,че в WoWP въпреки това ФПС правя в повечето игри повече убийства и взривени цели от всеки друг...ми става ясно какво е качеството на базата играчи в момента.
Comment
-
Замяна на дъно и процесор с интелски? P35 neo за около 50-60 лева + интел Е8400 за около 80 лева втора употреба и играта хвърчи, въпреки старите и евтини части. А смяната можеш и сам да си я направиш, което спестява една добра сума от услугите на сервиз. След като аз успях да се оправя за около два часа, а не съм компютърен специалист, явно не е кой-знае каква философия. Нужно е само да си отвориш упътването на дъното, където си пише кое къде се свързва. Макар че и аз имам моменти с дропове под 20 фпс при бърз нисък полет (но не всеки път като летя бързо и ниско), вероятно заради вече бавната ми памет ДДР2 667MHz. На другия ми компютър с малко по-ново дъно (но от по-нисък клас asrock G41M-DSL) със същия процесор но с ДДР3 1333MHz, играта върви с 60 фпс при средни настройки. Не знам какви са ти настоящите компоненти, но подозирам, че остатъчната им стойност не е много по-ниска от тази сума.
Comment
-
0.53 е отложен с неопределено време, а и релиза го отлагат до 13-ноември. Тъкмо ще изкарам за още няколко месеца премиум.
Всъщност беше логично, до сега популация има само до тиер 7 биткии няма достатъчно тестове за високите тиери. А ще вкарват и още премиум самолети и още две линии.Last edited by Angelmr; 20-09-2013, 12:47.
Comment
-
Набират алфа тестери за WOWS:
Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
А от вчера имаме и нов пач за самолетите. При мен с всеки следващ пач все по-тежко започва да върви играта. Не в самите битки, там нямам оплаквания. Дори махнаха идиотските самонасочващи се куршуми, които уж били бъг. Но хангара става все по-зле и по-зле. Вчера гледах по часовник, от натискане на бутона за битка, без да броим опашката (тогава веднага влезе) до започване на битката изминаха точно 55 секунди. След това за обратно връщане в хангара са нужни между 15 и 25 секунди. Ако не си оправят играта, я зарязвам след релиза.
Comment
-
Zerg написа Виж мнениеИзвинете за нубския въпрос, но кой по дяволите управлява задната картечница на самолетите и кога точно стреля тя?
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеЗадната картечница си има ъгъл на стрелба. Ако противника е в този ъгъл, тя стреля. Вероятността за попадения зависи от уменията на задния стрелец. Не е кой-знае колко ефективна честно казано. Вадила ми е 4-5 победи максимум за поне 1000 битки с тежки изтребители.
Comment
-
Zerg написа Виж мнениеБлагодаря за инфото.Но от няколко часа игра май съм на противоположно мнение.Правя повече убийства със задната картечница, отколкото с предните Това естествено при правилно позициониране от моя страна след като бързаците ме заобиколят.
Comment
Comment