Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of Planes и World of Battleships

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Нямам идея честно казано. Откакто ме посъветваха в хардуер форума да се задълбоча в процесора, основно там са ми усилията.

Comment

Колеги, не знам дали сте се усетили, но вмомента можете да изкарате до 240 токена на ден, а като съберете 2500 можете да си купите месец премиум, който ще се пренесе и в танковете, или ще го удължи ако вече имате такъв.
      War, war never changes..

Comment

Това го дискутирахме на дълго и на широко в темата за промоциите. Извода беше, че ако нямаш намерение така или иначе да играеш самолетите, не си струва загубеното време. Но ако като мен си ги играеш, тогава купуването на премиум е много смислено приложение на токените, вместо купуването на разни премиум консумативи и самолети.

Comment

Angelmr написа Виж мнение
          Това го дискутирахме на дълго и на широко в темата за промоциите. Извода беше, че ако нямаш намерение така или иначе да играеш самолетите, не си струва загубеното време. Но ако като мен си ги играеш, тогава купуването на премиум е много смислено приложение на токените, вместо купуването на разни премиум консумативи и самолети.
          Аз не мога да я търпя играта! Не,че е лоша ама скапаното ФПС(7фпс при близък бой) на моя компютър я прави неиграема и просто едва изтрайвам да си взема дневните токени. Аз за сега копувам ден за ден премиумите защото имам да свърша някои отдавна започнати гриндове в WoT и после ще събирам за 1 месец премиум.
          А като си помисля,че в WoWP въпреки това ФПС правя в повечето игри повече убийства и взривени цели от всеки друг...ми става ясно какво е качеството на базата играчи в момента.

Comment

Замяна на дъно и процесор с интелски? P35 neo за около 50-60 лева + интел Е8400 за около 80 лева втора употреба и играта хвърчи, въпреки старите и евтини части. А смяната можеш и сам да си я направиш, което спестява една добра сума от услугите на сервиз. След като аз успях да се оправя за около два часа, а не съм компютърен специалист, явно не е кой-знае каква философия. Нужно е само да си отвориш упътването на дъното, където си пише кое къде се свързва. Макар че и аз имам моменти с дропове под 20 фпс при бърз нисък полет (но не всеки път като летя бързо и ниско), вероятно заради вече бавната ми памет ДДР2 667MHz. На другия ми компютър с малко по-ново дъно (но от по-нисък клас asrock G41M-DSL) със същия процесор но с ДДР3 1333MHz, играта върви с 60 фпс при средни настройки. Не знам какви са ти настоящите компоненти, но подозирам, че остатъчната им стойност не е много по-ниска от тази сума.

Comment

Днес трябваше да излезе последния пач преди релиза. С британските самолети в него. За сега се бави, но бонуса с него ще е, че ако си купиш F2A-1 за токени, той ще си остане и след релиза.

Comment

0.53 е отложен с неопределено време, а и релиза го отлагат до 13-ноември. Тъкмо ще изкарам за още няколко месеца премиум.
                Всъщност беше логично, до сега популация има само до тиер 7 биткии няма достатъчно тестове за високите тиери. А ще вкарват и още премиум самолети и още две линии.
                Last edited by Angelmr; 20-09-2013, 12:47.

Comment

Click image for larger version

Name:	shot_007.jpg
Views:	1
Size:	475.3 КБ
ID:	537427
                  FOR KING AND COUNTRY!
                  Ейй дочаках го! Самолетчето е много добро и 20 милиметровките жилят доста здраво(при идеални ситуации),но са някак неточни и прегряват адски бързо.
                  Click image for larger version

Name:	shot_006.jpg
Views:	1
Size:	307.4 КБ
ID:	537428
                  Ето една битка,а още не съм му взел последния двигател,с него вдига 522км/ч!

Comment

Набират алфа тестери за WOWS:

Начался прием в Альфу кокораблей Пруф - http://forum.worldofwarships.ru/index.php?/topic/3902-%D0%B7%D0%B0%D1%8F%D0%B2%D0%BA%D0%B8-%D0%B2-%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D1%84%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82/ Критерии для отбора в АТ WoWs. В порядке уменьшения значимости. Активность на форуме WoWs. Минимум 250…
                    Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

А от вчера имаме и нов пач за самолетите. При мен с всеки следващ пач все по-тежко започва да върви играта. Не в самите битки, там нямам оплаквания. Дори махнаха идиотските самонасочващи се куршуми, които уж били бъг. Но хангара става все по-зле и по-зле. Вчера гледах по часовник, от натискане на бутона за битка, без да броим опашката (тогава веднага влезе) до започване на битката изминаха точно 55 секунди. След това за обратно връщане в хангара са нужни между 15 и 25 секунди. Ако не си оправят играта, я зарязвам след релиза.

Comment

Извинете за нубския въпрос, но кой по дяволите управлява задната картечница на самолетите и кога точно стреля тя?

Comment

От мойте скромни наблюдения , задната картечница е автоматична , и предполагам , че точноста и се определя от това колко е обучен стрелеца , т.е. колкото повече опит има (%) , толкова е по точен.
                          Този, който не е готов да отдаде живота си , той не е достоен да го притежава.

Comment

Zerg написа Виж мнение
                            Извинете за нубския въпрос, но кой по дяволите управлява задната картечница на самолетите и кога точно стреля тя?
                            Задната картечница си има ъгъл на стрелба. Ако противника е в този ъгъл, тя стреля. Вероятността за попадения зависи от уменията на задния стрелец. Не е кой-знае колко ефективна честно казано. Вадила ми е 4-5 победи максимум за поне 1000 битки с тежки изтребители.

Comment

Angelmr написа Виж мнение
                              Задната картечница си има ъгъл на стрелба. Ако противника е в този ъгъл, тя стреля. Вероятността за попадения зависи от уменията на задния стрелец. Не е кой-знае колко ефективна честно казано. Вадила ми е 4-5 победи максимум за поне 1000 битки с тежки изтребители.
                              Благодаря за инфото.Но от няколко часа игра май съм на противоположно мнение.Правя повече убийства със задната картечница, отколкото с предните Това естествено при правилно позициониране от моя страна след като бързаците ме заобиколят.

Comment

Zerg написа Виж мнение
                                Благодаря за инфото.Но от няколко часа игра май съм на противоположно мнение.Правя повече убийства със задната картечница, отколкото с предните Това естествено при правилно позициониране от моя страна след като бързаците ме заобиколят.
                                С какъв самолет? макар че срещу тиер 3 вероятно върши работа, те повечето са слабо въоръжени и крехки. Вероятно правиш грешката да влизаш в маневрен бой. Тежките изтребители разчитат на огромна огнева мощ и на висока скорост. Със 110Б конфигуриран като прехващач (без бомби) правя АС на всеки 3-4 игри. Междувременно я получа по някоя асистенция от задния стрелец, я не получа. Пробвай първо да отиваш на челна атака със тежките, като междувременно се научиш да стреляш точно. Нямаш си представа колко са новаците, които приемат челна атака срещу тежък изтребител. До сега за последните две седмици поне три пъти ми се е случвало да остана сам срещу 4 или 5 противника и всички да ми се нанижат един по един на челна след това.

Comment

Working...
                                X