Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of Planes и World of Battleships

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Angelmr написа Виж мнение
    С какъв самолет? макар че срещу тиер 3 вероятно върши работа, те повечето са слабо въоръжени и крехки. Вероятно правиш грешката да влизаш в маневрен бой. Тежките изтребители разчитат на огромна огнева мощ и на висока скорост. Със 110Б конфигуриран като прехващач (без бомби) правя АС на всеки 3-4 игри. Междувременно я получа по някоя асистенция от задния стрелец, я не получа. Пробвай първо да отиваш на челна атака със тежките, като междувременно се научиш да стреляш точно. Нямаш си представа колко са новаците, които приемат челна атака срещу тежък изтребител. До сега за последните две седмици поне три пъти ми се е случвало да остана сам срещу 4 или 5 противника и всички да ми се нанижат един по един на челна след това.
    Е, аз точно на тиер 3 съм сега.Може би утре ще имам два тиер 4.Развивам всичко, защото не мога да преценя още какво ми допада.С тежките изобщо не маневрирам, то няма смисъл.Стрелям отпред докато мога и после бързаците сами ми идват отзад, останали на по 20-30%.Затова задната картечница ги довършва.Засега най ме дразнят камикадзетата.С тежкия рядко успявам да избегна рамване.

Comment

Кога свършва бетата и мога ли да сменя токените за злато или трябва да си пусна премиум преди това да не изгорят?

Comment

ANM7 написа Виж мнение
        Кога свършва бетата и мога ли да сменя токените за злато или трябва да си пусна премиум преди това да не изгорят?
        За сега на 13 другия месец. И не, не можеш да ги обмениш, можеш смао да си купиш премиум, или един самолет, който да ти остане и за след релиза.

Comment

Първата утечка за корабите:

Самолеты пока не взлетают, а в корабликах месяц назад начался альфа-тест. Судя по сливу на GODNO форуме уже замоделенно около 40 кораблей и 8 карт. Как думаете, поплывут пойдут корабли или нет? Соломоновы острова Bees to honey JSA012_Zuikaku_1944 ASC014_New_Orlean_1944 Тут остальные кораблики Тут…
          Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Аз не виждам такава? Имало 40 кораба и 8 карти..?
            War, war never changes..

Comment

Working...
            X