Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of Planes и World of Battleships

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

World of Planes и World of Battleships

http://www.youtube.com/watch?v=krPHTI42hy4 World of Battleships
    http://www.youtube.com/watch?v=ZIUBRFlcXZE World of Planes

Само дето World of agricultal machnines дето няма да има

Според мен World of Tanks пожъна успехи, защото няма много читави и дълбоки танкови симулатори. T34 vs Tiger и Steel of Fury са единствените, за които се сещам, поправете ме ако греша все пак.
    При наличието на IL 2 и Silent Hunter 3 +GWX не знам как ще пробият на този фронт. Естествено ако на широката публика по й се нрави не толкова високия реализъм.
    А пропо, в World of Battleships има ли намек да са само надводни кораби или зад заглавието ще изплува и някоя подводница?

Comment

ами доколкото съм разглеждал досега май не съм видял подводници, но сигурно ще има... ама от заглавието мисля, че акцента ще е на разни линкори, крайцери, миноносци и тн..

Comment

Интересно в корабната част дели ще сложат и Съветско дърво...защото ако го направят ще е страшна хумореска....но знае ли човек, самолетоносачите е интересно ка ще бъдат реализирани, може би нещо от сорта на самоходната артилерия, в смисъл такъв поглед върху картата, и вече сле дтова номерни авиокрила....

Comment

Аз не се интересувам особено от тези игри, но на последната среща Империал и Деймос разказаха достатъчно много за "Света на танковете", за да може човек да си направи извод и за другите предлагани игри (особено ако познава донейде и компанията, която ги прави). За реализъм и дум на може да става, защото това въобще не вярвам да е цел при създаването на игрите. Идеята е съвсем различна (и, бих добавил, напълно в крак с възхода на масовите онлайн игри през последните години). Т.е. не смятам, че успехът на "Светът на танковете" по някакъв начин е свързан с липсата/наличието на "качествени" танкови симулатори. По-скоро основната причина е в привлекателността и леснотата на този тип игри, съчетана с темата и добрата графична реализация.
          Така че смятам, че тази рецепта може да се приложи върху всякаква военна област с еднакъв общо взето успех. А що се отнася до реализма... не мисля,ч е някой реално се интересува от него, тук основно е забалвението. Така че лесно могат да направят балансирани "дървета" за различните страни като променят параметри и измислят или вкарват всякакъв род прототипи. Е, естествено, ще има лека небалансираност в посока на тук-таме по-силни съветски модели (нормално, като се има предвид какви са създателите). Така че не се съмнявам, че и при самолетите, че и при корабите, ще се намерят свръхмогъщи съветски модели, Гоги .

Comment

Не се и съмнявам, но ще е гротеска някаква...пък и дори не трябва много да с енапъват, все пак 38 000 тонен линкор по съветската класификация е тежък крайцер....как да е хубава шаренийка, пък и за бизнеса е добре, на хората им се приисква да си купят нещо с което са играли...аз се забавлявах с М2 известно време и сега дори го проектирам...бих казал че модела в играта е доста добре направен...ако и не прекомерно детайлен....не че има нужда.

Comment

Според мен просто Wargaming са решили да доразвият "франчайза" си и да съберат колкото могат повече пари.
              В интервютата девелопърите говореха за "интеграция" на трите игри. В едно от тях се споменаваше даже, че обмислят свободният опит да може да се използва за която и да е игра от трите! Машина за пари ще е всичко... Като го намеря това конкретно интервю, ще пусна линка.

Иначе - имат енджина, имат пазарен дял на който да стъпят, вече имат реален опит за настройване и балансиране на играта, нищо не им пречи да опитат.
              За тях според мен е важен родният им руски/белоруски пазар - вечер на сървърите на WoT има редовно над 100 хиляди играчи едновременно, общо регистрираните отдавна минаха един милион. Тамошните играчи ще играят само защото това си е техен, роден продукт, независимо че има стабилна конкуренция от самолетни симулатори, например. А и няма да наблягат на реалистичност в симулацията, пак като WoT ще бъдат аркадни игри - един от девелопърите беше писал, че в Самолетите няма да има излитане в началото на битките, за да не се затрудняват играчите!
              "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Точно руският и белоруският пазари едвали са им приоритет, все пак важно е от къд еидват паричките, а броят играчи на сървърът не е равен ан броя играчи вкарващи парички.
                За мен лично вкарването няма голяма полза, аз си купих американският тежък танк..очаквайки наистина да получа "нещо"...но първо танкае боклучав, после ме пуска само в игри с разни убер изверги на които непрекъсното ми разправя "дори не ги одраскахме"...от друга страна разширяването ан гаража е полезно и приятно...подозирам и обучен екипаж ще е добре дошъл

Comment

Руснаците си плащат. Говорил съм с техни играчи, и с нашенци играещи на руския сървър - всички казват едно и също - за тях е въпрос на чест да дадат пари за нещо родно като тая игра. Пък и като абсолютна бройка са повече от играчите на европейските сървъри.
                  Ако под "вкарване" имаш предвид премиум акаунт - там е друга работа. По съвсем различен начин се играе.

Всъщност, дали няма да е удачно модераторите да обединят двете теми?
                  "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Имах предвид купуването на разните танкове които са достъпни само със злато. Премиум акаунта ми се вижда безсмислен, при положение че винаги те пуска с машини +/- 1 ниво на твоята ползването ан по-развита си е чисто естетичен гъдел, т.е поне з амен бързото качане по нивата не есамоцел, въпреки че имам по-добри машини на мене най-голямо удоволствие ми доставя играта с вторият лек танк. просто ми е забавно, и си го държа..поради което съм си купил по-голям гараж
                    Колкото до това колко руснаците са склонни да си подкрепята родното- въпрос е на конкретен случай, ако нещо им харесва с асклонни да разширят "родно" дори до панславизъм, сидя по своите клиенти, като почнат по форумите разни лигавни от сорта на "братята българи"...при това упорито игнорират факта че пиша на английски (защото не мога правилно на руски)...на което принципно се гледа много лошо по техните форуми.
                    Иначе играта е хубава мелничка за пари, точно вчера си купувах златце з агаража, и слятах че за отрицателно време може да налееш доста повече пари от колкото иначе би дал за "нормална" игра.
                    доста добре е реализирано.

Comment

Определено, премиум снарядите ядат злато много бързо. Това с танковете е доста относително. Аз имам 10-на премиум танка, от които играя с Lowe и M6A2E1, и двата ниво 8, и се изкарват бая добри прари 50-100k..
                      War, war never changes..

Comment

Аз Т14 си взех, от любопитство, хич не ме очарова, вярно като му сипя "хубав" бензин почва да тича доста добре, но иначе е каруца, когато играя с артилерия най-обичам тежки танкове да стрелям...сега се сетих предимство да се играе на по-високо ниво- предположително повечето тиквеници са вденали някой основни неща в играта.
                        Няколко примера от вчера- играем на Лейквил (или нещо подобно) минаваме по средната долина...5 машини...е тамиам един рпевал където пада голямо стреляне..при положение че ни виждат че идваме два тежки, тиквите с леките и средните се набутват, стават димящи мишени, и дкато стигнем аз и другият сме сами срещу 5-6 врази...вместо да заемат защитени позиции и поселе да имс кочим заедно, като те с екрият зад нашит еброни....или пускат ни и в нашият отбор има 5 артилерии..вместо да пчонат бавно да се предвижват и д аосветяват обстановката, тиквите хукват напред...измирГат половината, в същото време по фланга минава един лек и ни опатква всички...
                        Идеята е че този дето се е довлачил до поне 5-6 ниво ще е осъзнал някой основни неща...
                        врочем вчера на два пъти се заклещих, веднъж с любимият лек танк на Малиновка (зад храста в ляво до водата) и после на Енск, между две къщи...и понеже побеждавахме имах мноооого врем да пробма да се измъкна, ама нъц....това далие бъг или аз е трябвало да рабоят и затов аме е гонел лош късмет в играта?

Comment

Някой може ли да ми обясни как да играя world of planes . Искам да играя бетата регистрирах се но от каде да я изтегля ?

Comment

Бета? И аз искам. Тука май нищо няма. http://wargaming.net/news.php

Comment

Worcho написа Виж мнение
                              Някой може ли да ми обясни как да играя world of planes . Искам да играя бетата регистрирах се но от каде да я изтегля ?
                              Още няма алфа, ти бета искаш. Много си подранил.
                              albireo написа
                              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Working...
                              X