Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of Planes и World of Battleships

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Малко добавка по отношение на тактиката.
    Всяка коза за свой крак, няма дифенс, няма атака.
    Въздушните битки са много динамични и там понятията атака и защита трябва да се дефинират по различен начин от тези във WOT. При танковете битката е за територии. При самолетите е за локално тактическо превъзходство. Това го пиша, понеже в момента се изглажда един вид тактическо действие. Повечето играчи наистина се хвърлят и се бият, но има значение къде се бият. Така че от известно време обръщам внимание на появата на защитни тактики. Идеята на защитата е един или още по-добре звено от маневрени самолети да ангажира вниманието на половината противников отбор, докато останалите разфасоват другата половина. Няколко пъти го наблюдавам този похват. Не съм сигурен, дали някой нарочно го използва. За целта е нужно двойка добри пилоти нарочно да се откажат да участват в атаки и вероятно от победи. Вероятността да оцелеят е малка. А не е 100% гарантирано, че отбора ще се възползва от превъзходството което му осигуряваш. Но е валидна тактика, която може да бъде използвана в определени ситуации.

Comment

World of Warships Beta 2013
      Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.
      Сънят е слаб заместител на кофеина!

Comment

ValBo написа Виж мнение
        World of Warships Beta 2013
        http://www.youtube.com/watch?v=S0x-yMXGUSo
        Не. Това са кадри от Battlestations.
        Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

1951 написа Виж мнение
          Не. Това са кадри от Battlestations.
          Да и то от особенно омразната ми мисия с японските подводници.
          Но мелодииката на подводничарските мисии много ме кефи и като говорим за Battlestations ме засърбя да поцъкам инвазията на Хаваите само за да видя как Рузвелт подписва капитулацията на борда на Ямато!

Comment

Съжалявам!
            Така беше озаглавен клипа :-(
            Сънят е слаб заместител на кофеина!

Comment

Снощи гледах някакъв стриим от турнир. За съжаление в тактическо отношение все още играчите са в детската градина. Най-много ме подразни опита да се вкара тактика от танковете във тази игра. Докато в същото време никой не се беше сетил просто да отвори някоя историческа книга и да прочете няколко дребни но критични урока, научени по време на големите войни. Не знам може би просто отборите бяха такива, но май показаха най-добрите отбори от турнира. Така че в тактическо отношение много хляб трябва да се изяде, за да се получат интересни битки. Според мен това ще стане чак след въвеждането на кланови войни, където отбор от 15 самолета вече ще има възможност за обособяване на отделни крила, изпълняващи специфични задачи.

Comment

Нов пач 0.5.1, с доста нови неща беше пуснат вчера.
                War, war never changes..

Comment

Доста голям нърф има в този пач. Намалена е ефективната далекобойност на оръжията, с увеличената разсейка. Особено при картечниците, с които вече не е ефективно да се стреля на пределни дистанции, както беше преди. За разлика от тях далекобойността на оръдията е увеличена на теория, но ефективната им далекобойност също е малка, макар на теория да могат да стрелят и от километър. В момента рядко има смисъл да се стреля над 500 метра. Така че играта върви в правилната посока. Въведоха линията на яковете, но тиер 5 за тях е ужасен, заради слабото въоръжение. Въведоха много нови умения за екипажите, както и възможността за местене на пилоти. В момента за разлика от танковете, местенето на пилоти не води до наказания в уменията, което позволява да използваш най-добрия си екипаж на всички самолети от дадена националност. Лошото е, че това все още не е пача водещ до втората фаза на бета теста, така че все още излизането на финалната версия не е много близо на хоризонта. Има слухове, че ще е някъде преди коледа, но кога не е ясно.

Comment

We’re proud to announce to you that World of Warplanes will be officially released on Thursday, September 26th in the European region.
                    Скоро и финална версия. Но още не съм намерил информация какво ще става с клановете и клановите войни.

Comment

Angelmr написа Виж мнение
                      Скоро и финална версия. Но още не съм намерил информация какво ще става с клановете и клановите войни.
                      Брях много бързо ще я пуснат!!!
                      Начи аз ще почвам активно да играя,че да направя 1000 битки ама как... още от 4.1(затворената бета) мисля че беше почна да ме дискънектва по-време на битка и не можех да играя. Някой да знае от какво е този проблем?

Comment

Трябват ти 700 битки общо за премиум самолет.
                        Не знам мен не ме е дисконеквала играта. Да не си на АМД?

Comment

Трябват ти 700 битки общо за премиум самолет.
                          Не знам мен не ме е дисконеквала играта. Да не си на АМД?
                          Да с АМД съм,рових из форуми и други се оплакваха от тоя проблем,но при тях и на танковете се случва а при мен няма никакъв проблем с танковете не помня с кой ъпдейт беше но когато въведоха новият интерфейс(дето е подобен на танковете) и новите контроли от тогава почна да прави проблеми.

Comment

Ааа не какво е това нещо бе!!!
                            Ето това са авто-детект настройките за графиката на WoWP: Click image for larger version

Name:	shot_001.jpg
Views:	1
Size:	239.2 КБ
ID:	537201
                            А на ето тези съм принуден да играя за да имам минималният шанс да сваля нещо: Click image for larger version

Name:	shot_002.jpg
Views:	1
Size:	237.9 КБ
ID:	537204
                            То не се търпи бе ФПС-то когато съм далеч от други самолети ми е 25-35фпс което си е съвсем поносимо и играемо,но извинете как трябва аз да се целя в динамично движеща се цел с космическите 6-12фпс тоя проблем и много други хора го имат ама WG ги боли...оръдието за нас.

Comment

Същата глупост я прави и с танковете. Но тук е много по-тежко положението, все пак самолетите се движат 100 пъти по-бързо, енджина е същия, а текстурите са само малко по-опростени. На домашния компютър дори и на минимални настройки ми насича, въпреки 3 гигахерцовия двуядрен ксеон. Май паметта ми не е достатъчно бърза вече, ДДР2 667 е. Искрено се надявам с новата памет, която си поръчах днес да се оправят нещата. А с нея ще мога да клокна и процесора на 4-4.5 гигахерца.

Comment

Същата глупост я прави и с танковете. Но тук е много по-тежко положението, все пак самолетите се движат 100 пъти по-бързо, енджина е същия, а текстурите са само малко по-опростени. На домашния компютър дори и на минимални настройки ми насича, въпреки 3 гигахерцовия двуядрен ксеон. Май паметта ми не е достатъчно бърза вече, ДДР2 667 е. Искрено се надявам с новата памет, която си поръчах днес да се оправят нещата. А с нея ще мога да клокна и процесора на 4-4.5 гигахерца.
                                Хмм а аз сега се чудя дали ако мина от 32 битов на 64 битов Уин 7 ще се подобри нещо??? Даже и аз не знам защо си инсталнах 32 битов като имам 64 битова архитектура...

Comment

Working...
                                X