Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of Planes и World of Battleships

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

И аз получих мейлче, даже вече успях да направя 4-5 игри, забавно изглежда, въпреки че е мнооого далеч от нещо което да става за игра.
    Доколкото забелязах, в момента 50% от играчите умират разбивайки се в земята, не защото са свалени, а поради изключително дървеното управление
    <<..........>>

Comment

Deimos написа Виж мнение
      а поради изключително дървеното управление
      джойстик или клавиатура?
      http://vseknigi.3dn.ru/publ/19-1-0-186

Comment

Брей че интересно:
        The Development Team would like to express its gratitude with the following token of our appreciation: 500 game gold will be transferred to your unified account.
        това че съм участвал в тестовете....

Comment

Deimos написа Виж мнение
          И аз получих мейлче, даже вече успях да направя 4-5 игри, забавно изглежда, въпреки че е мнооого далеч от нещо което да става за игра.
          Доколкото забелязах, в момента 50% от играчите умират разбивайки се в земята, не защото са свалени, а поради изключително дървеното управление
          Хахахаххах, моят коментар щеше да е абсолютно същият
          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Авиацията, господа, е нещо съвсем друго...

Didn't manage to visit E3 this year, however got some pics from the team. The current show was the 17th. WG booth was among the bigg...

Вижте най-долу
            Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Масовият бета тест на War Thunder/World of Planes/ започна. http://warthunder.com/ru/news/75/current/
              Засега се мотам из настройките. Гледам да докарам същата чувствителност при управление с джойстика каквато имам в Ил-2 Щурмовик.
              Близо две хиляди играча има в момента, разхвърляни в шестдесеттина битки.

Comment

Пичове, приеха ме в затворения бета тест на World of Warplanes. Ще качвам скрийнове, чат-пат.

Comment

Лично аз ще чакам с нетърпение

Comment

Аз от известно време съм в WOWP, но честно казано не съм очарован. Имат още бая работа, особено по управлението и по механиката на играта. Освен това аркандните елементи са прекалено натрапени (безкрайни патрони?!)

Comment

На по-горните тиъри патроните са ограничени. Някой беше споменал по форумите, че в един момент ще го въведат за всички тиъри.
                      Иначе - за момента играта е отчайващо зле.
                      Ето какво е писал един колега от форума на HWBG - напълно е прав:

angelmr написа
                      Лошото на тази игра е адски некоректния модел на пораженията поради който стрелбата със засечка е неефективна и трябва да държиш целта в прицела няколко секунди за да го свалиш. От тук вероятно ти идват проблемите, понеже няколко секунди са цяла вечност във въздушния бой. Заради тези глупости както и заради липсващия летателен модел и заради липсващата балистика аз тая игра я зарязах вече. Като я докарат до финална версия може да я пробвам пак, но нямам намерение като папагал да им повтарям едно и също във раздела за препоръки и разработчиците да не обръщат внимание, та стига толкова тестване. Във играта са заложени фундаментални пропуски и това си е.
                      "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Проблемът на играта е, че няма ниша за нея. Има прекалено много подобни игри на пазара.
                        За разлика от WOT, където WG уцелиха много точно балансът между аркадата и симулатора, тук това не само, че не им се отдава, но и не виждам как ще го направят като цяло.
                        Друго лошо, ако в WOT ти трябват не повече от 20 игри за да захапеш основните принципи, то в WOWP на 50-тата може още да си тотална новобранка, която всеки бой се забива в някой баир. В повечето боеве, около половината играчи се разбиват или в терена или в друг играч, което е показателно. Просто спецификата на въздушния бой е доста по-сложна от основните принципи на танковия бой (спри, прицели се, стреля, скрий се и пак). Така, че за масовия играч играта ще е доста сложна, което значи, че или ще трябва да я правят още по-голяма аркада или да се задоволят с по-малко играчи.
                        Само мога да си представя какво ще е като сложат 200 - 300 патрона на изтребителите от долните тиъри, след като аз средно изстрелвам 1000 - 1200 на битка...

И всичко това го казвам, като човек с 15 години "стаж" в областта на авиосимулаторите.

Comment

a някакви новини за корабите? аз за самолетите специално си купих джойстик, пробвах, не е за мене, твърде много опит се иска за да се ансладиш...което ще го направи нишово както спомена и предният оратор.

Comment

Корабите са на ниво много ранна алфа, която е показвана на руски журналисти в средата на септември. Във Фейсбук страницата на играта имаше и снимки, но внимателно са гледали да не снимат екраните.
                            Иначе аз предполагам, че геймплея ще е подобен на този от Батълстейшънс.

Comment

1951 написа Виж мнение
                              Проблемът на играта е, че няма ниша за нея. Има прекалено много подобни игри на пазара.
                              За разлика от WOT, където WG уцелиха много точно балансът между аркадата и симулатора, тук това не само, че не им се отдава, но и не виждам как ще го направят като цяло.
                              Друго лошо, ако в WOT ти трябват не повече от 20 игри за да захапеш основните принципи, то в WOWP на 50-тата може още да си тотална новобранка, която всеки бой се забива в някой баир. В повечето боеве, около половината играчи се разбиват или в терена или в друг играч, което е показателно. Просто спецификата на въздушния бой е доста по-сложна от основните принципи на танковия бой (спри, прицели се, стреля, скрий се и пак). Така, че за масовия играч играта ще е доста сложна, което значи, че или ще трябва да я правят още по-голяма аркада или да се задоволят с по-малко играчи.
                              Само мога да си представя какво ще е като сложат 200 - 300 патрона на изтребителите от долните тиъри, след като аз средно изстрелвам 1000 - 1200 на битка...

И всичко това го казвам, като човек с 15 години "стаж" в областта на авиосимулаторите.
                              Друг един неприятен момент е свързан с реализирането на връзката сървър-клиент. Не че имам огромен опит с онлайн мултиплеърите, но такова нещо като това тук не съм виждал. Всеки загубен пакет или всяко лагване в твоя компютър поради недостатъчно системни ресурси, води автоматично до прекъсване на контролните органи. Натиснеш спусъка, оръдията изстрелят 2-3 снаряда и хоп, загуби се пакет и оръдията спират да стрелят. СЪщото е положението със задкрилките, предполагам аналогично е и с различните управляващи плоскости, но поради спецификите там е малко по-трудно забележимо от логиката тип включено/изключено при стрелба и задкрилки. Въпрекитова почти няма маневра, която да завърша без свръхкорекция поне по едната ос. За съжаление машината ми е под средните характеристики за компютър (3 годишен лаптоп) и ползвам безжична връзка. Предполагам за това при мен тези проблеми са толкова остри. Но това е само симптом, който показва сериозен фундаментален проблем в програмния енджин. И този проблем само ще се задълбочава при излизането на играта на пазара.

Comment

Аз въобще не успях да я подкарам. Разпозна ми профила от WoT, свалих и инсталирах всичко, и до там. Самата игра си седи на Splash Screen-а от един час а прогрес бара показва че нещо "правел", отгоре на всичко май ми омаза Direct X-а , нещо което не можеш да прескочиш при инсталацията.
                                This is my signature. There are many like it but this one is mine.

Comment

Working...
                                X