Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Advanced Tactics

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Империал, аз се притеснявах . И аз предпочитам да е най-много един ход на ден. Може и по-малко.

Comment

Ако тригърващите се държави могат да се играят, може да ме броите и мне - горе -долу ниво бот+++ съм
      Kerls, wollt ihr ewig leben?

Comment

Разгледаха ли всички сценариите и какво ще кажете?
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Кажете как да си намеря пак серийния номер? Оказа се, че съм го затрил някъде. В Матрикс ли да го търся, при Вик ли
          Иначе съм готов.
          XV mile the sea brode is
          From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Не си ли пазиш имейла от покупката?

Ако не, отиваш пак в магазина на matrix и там трябва да го пише.
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Затрил съм го или поне не мога да го намеря Мислех си, че съм си го запазил в едно файлче, ама се оказа, че там е за Кампаниите на Наполеон.
              Ще мрънкам на Матрикс.
              XV mile the sea brode is
              From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

М-у другото излезе 1.10n бета, оправя V-2 и -1pp рисърча както и някои други дреболии.
                albireo написа

Comment

Да вземем да си направим една игра 4 души, някой няма да играе и толкоз :p иначе няма да измислим нищо.

А иначе поиграх малко по-дълго с-у AI на мъничка карта, окопах се в половината карта и просто го следих какво прави, все пак започна да прави и по-разнообразни единици (ПТРД, картечници, ъпгрейдна си И-16 в ЛаГГ-3 и тн). Само още не съм видял един нормален танк, въпреки че си купува ъпгрейди за танкове. Така че май се оправя засега. Трябва да пробвам дали ако не направя танковете примерно наполовина по-евтини от бронираните коли, няма да купува тях вместо колите. Не ми е още много ясно как точно си избира какво да купува.

Бел. Голъм - смяташ ли да добавяш "елитни" войски? Събрал съм толкова много яки снимки на руска и немска пехота че просто ми се ще да ги ползвам ако ще и без причина. :mhehe: Може би ще въведа гвардейци и сс-овци.
                  Last edited by Imperial; 01-02-2008, 06:54.
                  albireo написа

Comment

На мен ми направи впечатление, че ИИ винаги прави много самолети - кога с нужда, кога - без. На моменти - това го завлича здраво надолу.
                    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                    Проект 22.06.1941 г.
                    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Да, това със самолетите беше проблем, но след пача е малко по-добре, засега не съм го засичал да прави това.
                      За бронираните коли - според мен, Вик е сгрешил концепцията в оригиналния мастърфайл (затова съм я коригирал, не знам как е при теб, Империал) и те са направени твърде силни. Аз съм ги коригирал, така че да са по-скоро удобни за бързо разузнаване, но за нищо друго. Пипнах и стойностите за видимост, така че разузнаването да е по-трудно и да изисква ползване на специализирани единици.
                      Обаче още съм далеч от завършване на файла, та не съм го пробвал на практика.

Бел. Голъм - смяташ ли да добавяш "елитни" войски?
                      Не. Поиграх си с идеята за ъпргрейд според опита, обаче... няма смисъл, излишна шарения.

Обаче като завърша този файл ще започна един друг - нещо като носталгия по Fantasy General. Оня ден търсех картинки и попаднах на фентъзи сетинга на Gamers Workshop - Warhammer и мисля оттам да взема графиката. Може би ще се получи забавно, макар че не съм сигурен доколко компа ще се оправя с новите единици.

ПП Между другото, на едно място Вик споменаваше, че при следващ пач щял да включи специален тип (поне така го разбрах) въздушни единици за симулация на вертолети (заради едни хора, които искаха да правят версия със съвременно въоръжение). Дали имаш идея това кога и как ще стане? Че би могло да ми свърши добра работа за фентъзи набора от единици.
                      Last edited by gollum; 01-02-2008, 11:06. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Не знам кога ще бъде добавено това.

Относно бронираните коли, не е просто. БА-10 има 45мм оръдие и 10мм брониране. Не много далеч от БТ примерно. SdKfz 222 / 231 / 234 всичките имат същото въоръжение като Pz.II Така че при мен нещата са по-трудни.
                        albireo написа

Comment

Да, но реално това им въоръжение е ефективно срещу пехота само на полето. А при това повечето борнирани коли имат монго лоша проходимост. Т.е. това се коригира с модификаторите за терен.

Comment

Като стана дума, аз съм дал 1.25 бонуси за Тигър и Пантера на полето
                            albireo написа

Comment

Ти си скромен. Аз ще си замълча за конкретните стойности само ще изтъкна, че съм привърженик на виждането, че ако са ти дали възможност за всякакви стойности, не върви да натряскаш едни скучни и арвни единици навсякъде. Е, поне някъде съм ги оставил... може би.

Comment

Не ми е много ясно какво искаш да кажеш със "скучни и равни единици". Аз се опитвам да спазвам духа на първоначалните единици за сега, като ориентир, защото те са били балансирани с много експерименти, а аз не съм имал възможност да правя много свои тестове. Мисля, че ако се натряскат навсякъде разни кардинално различни стойности, резултатът ще бъде доста непредсказуем.
                                albireo написа

Comment

Working...
                                X