Империал, аз се притеснявах . И аз предпочитам да е най-много един ход на ден. Може и по-малко.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Advanced Tactics
Collapse
X
-
Да вземем да си направим една игра 4 души, някой няма да играе и толкоз :p иначе няма да измислим нищо.
А иначе поиграх малко по-дълго с-у AI на мъничка карта, окопах се в половината карта и просто го следих какво прави, все пак започна да прави и по-разнообразни единици (ПТРД, картечници, ъпгрейдна си И-16 в ЛаГГ-3 и тн). Само още не съм видял един нормален танк, въпреки че си купува ъпгрейди за танкове. Така че май се оправя засега. Трябва да пробвам дали ако не направя танковете примерно наполовина по-евтини от бронираните коли, няма да купува тях вместо колите. Не ми е още много ясно как точно си избира какво да купува.
Бел. Голъм - смяташ ли да добавяш "елитни" войски? Събрал съм толкова много яки снимки на руска и немска пехота че просто ми се ще да ги ползвам ако ще и без причина. :mhehe: Може би ще въведа гвардейци и сс-овци.Last edited by Imperial; 01-02-2008, 06:54.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
На мен ми направи впечатление, че ИИ винаги прави много самолети - кога с нужда, кога - без. На моменти - това го завлича здраво надолу.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Да, това със самолетите беше проблем, но след пача е малко по-добре, засега не съм го засичал да прави това.
За бронираните коли - според мен, Вик е сгрешил концепцията в оригиналния мастърфайл (затова съм я коригирал, не знам как е при теб, Империал) и те са направени твърде силни. Аз съм ги коригирал, така че да са по-скоро удобни за бързо разузнаване, но за нищо друго. Пипнах и стойностите за видимост, така че разузнаването да е по-трудно и да изисква ползване на специализирани единици.
Обаче още съм далеч от завършване на файла, та не съм го пробвал на практика.
Бел. Голъм - смяташ ли да добавяш "елитни" войски?
Обаче като завърша този файл ще започна един друг - нещо като носталгия по Fantasy General. Оня ден търсех картинки и попаднах на фентъзи сетинга на Gamers Workshop - Warhammer и мисля оттам да взема графиката. Може би ще се получи забавно, макар че не съм сигурен доколко компа ще се оправя с новите единици.
ПП Между другото, на едно място Вик споменаваше, че при следващ пач щял да включи специален тип (поне така го разбрах) въздушни единици за симулация на вертолети (заради едни хора, които искаха да правят версия със съвременно въоръжение). Дали имаш идея това кога и как ще стане? Че би могло да ми свърши добра работа за фентъзи набора от единици.
Comment
-
Не знам кога ще бъде добавено това.
Относно бронираните коли, не е просто. БА-10 има 45мм оръдие и 10мм брониране. Не много далеч от БТ примерно. SdKfz 222 / 231 / 234 всичките имат същото въоръжение като Pz.II Така че при мен нещата са по-трудни.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Не ми е много ясно какво искаш да кажеш със "скучни и равни единици". Аз се опитвам да спазвам духа на първоначалните единици за сега, като ориентир, защото те са били балансирани с много експерименти, а аз не съм имал възможност да правя много свои тестове. Мисля, че ако се натряскат навсякъде разни кардинално различни стойности, резултатът ще бъде доста непредсказуем.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
Comment