кандидатирам се за райх-канцлер на Австрийската империя Търся си император
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Няма ли да има в скоро време нова форумна игра?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Да, имената на държавите са съвсем произволни - използвал съм ги просто за да не си измислям от нулата, което винаги е по-трудно. Естествено, след като веднъж съм ги разположил, то пишейки историята им ми бе по-лесно да взимам от реалните държави, но все пак полученият коктейл е много далеч от реалната история. Едниственото твърдо условие е спрямо технологичното ниво. Впрочем, тъй като игровата система е достатъчно абстрактна, то и придържането към този контекст е донякъде условност.
Comment
-
княз Крылов написакандидатирам се за райх-канцлер на Австрийската империя Търся си император
Като човек, който е бил два пъти кайзер (ключително кайзер на Австрия) и два крал +- няколко титли, да питам (от любопитство) Княза каква ще е работата на тоя симпятяга австрийския кайзер дето се търси?
П.С. да му мисли новият кайзер... честито, но Княже ти все пак отговори, ще е интересно...
Обява: Безработен испано-австрийски Хабсбург с роднински връзки в Хановер, Швеция и Великобритания си търси рахат държава, където да блести с очарованието си и да пръска пари по паради и медали...
Comment
-
е, как, аз винаги съм дипломат - останалото идва от само себе си
За галеан оставям всичко останало - този път ще съм княз под чехъл хи хи хиДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Ами гледайте в правилната тема: http://www.forum.boinaslava.net/show...100#post187100Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Вината е моя, така е малко сложно. Затова качих на старничката на играта в "Участници" списък с към момента заетите позиции, ще гледам редовно да го обновявам.
Бих помолил модераторите да затворят тази тема.
Comment
Comment