Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Няма ли да има в скоро време нова форумна игра?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

кандидатирам се за райх-канцлер на Австрийската империя Търся си император
    Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
    [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
    きさまはしんでくださいませんか
    [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Да, имената на държавите са съвсем произволни - използвал съм ги просто за да не си измислям от нулата, което винаги е по-трудно. Естествено, след като веднъж съм ги разположил, то пишейки историята им ми бе по-лесно да взимам от реалните държави, но все пак полученият коктейл е много далеч от реалната история. Едниственото твърдо условие е спрямо технологичното ниво. Впрочем, тъй като игровата система е достатъчно абстрактна, то и придържането към този контекст е донякъде условност.

Comment

княз Крылов написа
        кандидатирам се за райх-канцлер на Австрийската империя Търся си император
        'император' на немски се пише der Kaiser...

Като човек, който е бил два пъти кайзер (ключително кайзер на Австрия) и два крал +- няколко титли, да питам (от любопитство) Княза каква ще е работата на тоя симпятяга австрийския кайзер дето се търси?

П.С. да му мисли новият кайзер... честито, но Княже ти все пак отговори, ще е интересно...

Обява: Безработен испано-австрийски Хабсбург с роднински връзки в Хановер, Швеция и Великобритания си търси рахат държава, където да блести с очарованието си и да пръска пари по паради и медали...

Comment

е, как, аз винаги съм дипломат - останалото идва от само себе си

За галеан оставям всичко останало - този път ще съм княз под чехъл хи хи хи
          Last edited by княз Крылов; 20-06-2007, 02:10. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
          Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
          [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
          きさまはしんでくださいませんか
          [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

повтарям се за кандидат за Русия търся си съотборник вещ в мътните води на дипломацията

Dark Galaxy ---> GoodKnight

Comment

Много ми харесва това което е направено досега по играта. Бих се включил с удоволствие.

Comment

Vvasman, няма проблем само посочив съответната тема за коя държава кандидатстваш. Ако се съберат твърде много желаещи ще помисля евентуалноза допускането на трети човек в някои отбори. При пет роли това е възможно, макар че част от времето това ще означава, че някой няма да има работа.

Comment

Както виждам от предишните мнения изцяло заети са само три държави Италия, Франция и Япония. С един играч са Русия и Англия, а Австрия, Германия, Испания и Турция засега са без играчи.Аз кандидатствам за Германия като оставям премиерското място на бъдещия си съотборник

Comment

Е, погледни пак Германия е заета, ама засега още не съм тръгнал да събирам отбор. Ще те имам предвид като кандидат
                    XV mile the sea brode is
                    From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Извинявам се за недоглеждането ако отборът е попълнен нямам нищо против да играя и с друга държава. Наистина съм новак във форума и не познавам никого затова предпочитам втора или трета роля в отбора.

Comment

Ами гледайте в правилната тема: http://www.forum.boinaslava.net/show...100#post187100
                        Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                        Проект 22.06.1941 г.
                        "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Вината е моя, така е малко сложно. Затова качих на старничката на играта в "Участници" списък с към момента заетите позиции, ще гледам редовно да го обновявам.

Бих помолил модераторите да затворят тази тема.
                          Last edited by gollum; 20-06-2007, 13:09. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Working...
                          X