Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Няма ли да има в скоро време нова форумна игра?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ще се радвам ако скоро започне нова форумна игра. Предишната беше доста интересна и е изключително жалко, че много хора се отказаха и водещият май имаше проблеми с обработването на информацията. Надявам се този път да няма подобни проблеми.

Ако водещият има нужда от помощник за сметки т.н. с удоволствие бих помагал. Ако пък не - като я няма Велика Швеция, май Италия ми харесва.
    Канцлер на хазната

Comment

Sturmfuhrer написа
      Ще се радвам ако скоро започне нова форумна игра. Предишната беше доста интересна и е изключително жалко, че много хора се отказаха и водещият май имаше проблеми с обработването на информацията. Надявам се този път да няма подобни проблеми.

Ако водещият има нужда от помощник за сметки т.н. с удоволствие бих помагал. Ако пък не - като я няма Велика Швеция, май Италия ми харесва.
      Ако искаш ти поеми командването на армията, финанси(изобщо всичко), а на мене остави външната политика. :tup:
      "... Проговаря сам цар Иван Шишман:
      - Боже силни, боже създателю,
      помогни ни с сила и юнашество!
      Бой ще да ся бием на Софийско поле,
      кръв ще леем за Христово име,
      ще прославим християнска вяра."

Comment

Ще видим как точно ще стоят нещата с разпределението на длъжностите, но би ми било доста интересно да работя с някой в екип. Обаче не бих искал толкова твърдо разпределение на задачите

И, каквото и да става Giornale Reale Italiano е моя грижа
        Канцлер на хазната

Comment

Sturmfuhrer написа
          Ще видим как точно ще стоят нещата с разпределението на длъжностите, но би ми било доста интересно да работя с някой в екип. Обаче не бих искал толкова твърдо разпределение на задачите

И, каквото и да става Giornale Reale Italiano е моя грижа
          И на мен ми е интересно да работя с някой в екип.
          Corriere de la sera остава за мен :mhehe: . И обявите на външното министерство остават за мен.
          Армията(и флота) я поемаш задължително ти.

Comment

Изчакай първо да ни дадат полуострова и лесно ще се разберем.

Голъме, чакаме картата с нетърпение!
            Канцлер на хазната

Comment

Малко информация:

* картата - някъде в понеделник политическата карта, а вероятно вторник или сряда - оперативната (ще има две, ще видите защо). Подчертавам - държавите не са реални и са много различни по възможности. Можете да преподтвърдите избора си, когато ги разгледате.

* има девет игрови държави (списъка е в тази тема), всяка от тях ще се управлява от двама души. Ролите са четири - политик/дипломат, икономист, ръководител на морските сили и ръководител на сухопътните сили. Двамата могат както искат да си разпределят тези роли (в смисъл две на две и една на три), лидер на екипа е политическата роля. Ако един от екипа отсъства или напусне играта, другият поема и неговите роли.

Comment

Ко стана ва? Поне името на играта да се каже, че да не си мъча повече душата с името.

Comment

Дам, искаме карта
                  Канцлер на хазната

Comment

Извинявайте, нали знаете как стават нещата - тъкмо си планираш свободно време и започнеш да се занимаваш и веднага ти го заемат с нещо. Та неизбежно ще има малко забавяне, политическата карта е почти готова има работа за още два-три часа, та се надявам днес (май ще ми е безделно в работата) да я завърша и да я кача, заедно с общите неща.

Comment

Най-сетне успях да приключа картата. Качил съм и скелета на страничката. Надявам се скоро да намеря време и да попълня и информацията. Засега има информация само в раздела за ролите и в картографската работилница - политическата карта на играта.
                      Всъщност направо ще отворя нарочна тема за играта, вече официално.

Comment

ууу, грандиозно, има ли друг французин?

Comment

gollum написа
                          Най-сетне успях да приключа картата. Качил съм и скелета на страничката. Надявам се скоро да намеря време и да попълня и информацията. Засега има информация само в раздела за ролите и в картографската работилница - политическата карта на играта.
                          Всъщност направо ще отворя нарочна тема за играта, вече официално.
                          Човече ти изби рибата. Поздравления. :tup: :nod: :rock:

Comment

Да, Митака също кандидатства за Франция, така че отборът е попълнен. Засега са попълнени Франция, Япония и Италия. Но време има.

Comment

gollum написа
                              Да, Митака също кандидатства за Франция, така че отборът е попълнен. Засега са попълнени Франция, Япония и Италия. Но време има.
                              Браво, браво.

Comment

Супер е. :tup:
                                Кой друг ше е с мен с Англия?

Само една забележка за политическата карта: страните са подредени много разбъркано като например Португалия (между Франция, Испания и Италия) или Нидерланидя (между Италия, Турция и Франция)...но като гледам май нарочно си го направил така и все пак евала - много добре.

Comment

Working...
                                X