Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Няма ли да има в скоро време нова форумна игра?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Всеки ден чета форума, но не пиша...
    Та тази игра ми се видя интеренса, пък гледам хората(играчите) си запазват държави.
    За мен Англия.. пък, ако не и Испания и Австрия ме устройват.
    Ако ме смятате за нахален не ми го казвайте - знам го. :clown:
    Дано се получи нещо добро.

Comment

Премиер-министър на свободна практика си търси работа.

Предложения да се отправят на ЛС.

Жуль Малоу (добри акредитации от белгийския кабинет)

Приема и второстепенни (почти-неигрови) длъжности

Основна характеристика - либерал, реформатор, финансист
      Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
      [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
      きさまはしんでくださいませんか
      [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Бла, вечно губещ, но с несломим морал, се предлагам за играч. Като цяло нямам големи предпочитания към държава, а малките ми са страната да е континентална.
        Last edited by Spellbreaker; 12-06-2007, 20:45.
        "Далеч съм от мисълта си"

Comment

Камилло Бензо ди Кавур си търси разпокъсана държавица, с цел обединение, по възможност да бъде la nostra patria Italia.
          С радост моята скромна личност би заела поста външен министър. Други постове за сега не вълнуват il mio c@zzo.
          "... Проговаря сам цар Иван Шишман:
          - Боже силни, боже създателю,
          помогни ни с сила и юнашество!
          Бой ще да ся бием на Софийско поле,
          кръв ще леем за Христово име,
          ще прославим християнска вяра."

Comment

Не че искам да убивам ентусиазма, но мислите ли че летните месеци са удобно време за форумна игра? Предполагам, че част от играчите ще започнат да излизат в отпуски и ... играта пак ще остане без финал
            Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
            СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
            НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
            СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Comment

Е, не е точно така, при отбори от повече от един човек вероятността да няма нито един на линия за дълго време е доста малка, пък и с ходове от по седмица предполагам никой няма да отсъства за повече от ход и не би се забелязало реално. Освен ако не е водещият де
              Аз мисля да участвам, ама тоя път може и да не е като играч. Gollum-е, трябва ли ти помощ за воденето, голяма част от игрите досега спират точно поради невъзможността на водещият да се справя с нарастващото количество информация, та мога да помагам за сметките и останалата бумащина
              <<..........>>

Comment

Аз също не мисля, че ще кандидатствам за службица в играта, но мога и аз като Деймос да опитам да помогна с бумащината. Даже ако ме обземе, някакъв див и неочакван ентусиазъм, може да напиша нещо за автоматизирането на процеса на игра.
                This is my signature. There are many like it but this one is mine.

Comment

Не, летните месеци не ме притесняват, още повече, че няма да започнем утре, а вероятно след седмица или две - трябва ми време да опиша и кача нещата, след това да се разгледат и който има въпроси да ги зададе и чак тогава. Умишлено ще се използват отбори, така че ако трябва във всеки един момент поне един човек да е на линия. Освен това ходовете ще са горе-долу един на седмица, така че не би трябвало да е проблем и това.
                  За помощта - ще видя. Засега нещата ми изглеждат, че ще мога и сам да се справя, но да не прибързвам.

Comment

при малко игрови държави и отбори мисля че няма да има проблем за един водещ.

Аз обаче нещо нямам желание да играя основна роля в държавата този път - но в крайна сметка мога да поема управлението на някоя малка държава-жертва
                    Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                    [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
                    きさまはしんでくださいませんか
                    [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

В тази игра ще има само големи държави. Е, сигурно и те ще паднат нечия жертва. Има съвсем малко независими малки и слаби държави. Те няма да бъдат игрови. Девет държави и отбори от по двама-трима души мисля че ще е възможно и сам да водя. Щом изложа информационната част на играта ще ми е интересно да чуя и предложения по автоматизацията й.

Comment

Аз традиционно кандидатсвам за Русия

Dark Galaxy ---> GoodKnight

Comment

gollum написа
                          Щом изложа информационната част на играта ще ми е интересно да чуя и предложения по автоматизацията й.
                          Под атоматизация имах в предвид писане на малка програма, която ще е шаблонна за такъв тип логически игри. Но нека първо видя идеята, за да преценя дали ще е във възможностите ми да помогна/като свободно време/. Иначе ентусиазъм очевидно не ми липсва.
                          This is my signature. There are many like it but this one is mine.

Comment

Аз имам известна представа от програмиране, но ми се струва, че системата все пак е достатъчно сложна, за да бъде лесно обхваната от подобна програма (поне от такава, котяо няма да изисква твърде много усилия, за да бъде създадена). Особено това се отнася до картата. Дано да греша, разбира се. Ще се види като кача нещата (но нещо тези дни нямам много време, та ще видя кога ще сколасам).

Comment

Ако имам възможност за избор Франция (може и за трети секретар на тридесет и първия подзамминисър на примерно....... пощите).

Comment

С Одзава запазваме Япония.
                                Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                                Проект 22.06.1941 г.
                                "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Working...
                                X