Преди следях с голям интерес Дипломация, ама нещо 3 част изчезна изведнъж.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Няма ли да има в скоро време нова форумна игра?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
gollum написаАми има разни идеи, но не остава време да се довършат. Но ще гледаме скоро да започне нова игра, та било то и по-простичка."... Проговаря сам цар Иван Шишман:
- Боже силни, боже създателю,
помогни ни с сила и юнашество!
Бой ще да ся бием на Софийско поле,
кръв ще леем за Христово име,
ще прославим християнска вяра."
Comment
-
Принципно аз мисля да пусна към края на месеца Векът на Просвещението 2.2 . Само още някои неща трябва да доизпипам по системата след генералните промени.Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Крылов, това е радостна новина, значи тестът е приключил успешно.
Ще гледам най-после (след дълги години на неизпълнени обещания) и аз да пусна игра. Принципно подготвям две - една космическа стратегия и една тип "Дипломация". Първата обаче искам още да я изпипам, че на моменти се усложнява неприятно, та затова вероятно тя ще изчака и ще пусна първо тази от тип "Дипломация". На практика тя е подобна на Воландовите игри, макар и с друга система и структура. Технологично ще е в любимата на много от нас ПСВ. Тия дни започвам да описвам нещата и по-малко ще ги качвам на сайта, а когато приключа ще пусна и обява за записване на играчи. Има девет игрови държави и по идея всяка е за отбор от двама или трима играчи.Last edited by gollum; 12-06-2007, 11:13.
Comment
-
И аз ще участвам, но засега нямам претенции към държава ...Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Може, може само да предупредя, че държавите не са същите като в ТР. В смисъл, че съм спазвал общата насока, т.е. Англия е морска сила, Франция е континентална с някаква ориентация към флот, Италия е полуморска, Русия е напълно контитентална сила. Ако изчакате до края на седмицата (надявам се дотогава да сколасам) ще пусна картата и описанията на държавите.
Comment
-
Още не съм започнал официално да набирам играчи, но предполагам, че свободни места ще има, така че всеки на който му се играе е добре дошъл. Но няма да е зле и да погледнете картата и правилата. Когато ги кача ще пусна тук връзка към тях. Предполагам, че ще възникнат и въпроси, както винаги става.
Засега списък с държавите:
Австрия - континентална сила
Англия - морска сила
Германия - континентална сила
Испания - полуморска сила
Италия - морска сила
Русия - континенталан сила
Турция - континентална сила
Франция - континентална сила
Япония - морска сила
Comment
Comment