If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да, имената на държавите са съвсем произволни - използвал съм ги просто за да не си измислям от нулата, което винаги е по-трудно. Естествено, след като веднъж съм ги разположил, то пишейки историята им ми бе по-лесно да взимам от реалните държави, но все пак полученият коктейл е много далеч от реалната история. Едниственото твърдо условие е спрямо технологичното ниво. Впрочем, тъй като игровата система е достатъчно абстрактна, то и придържането към този контекст е донякъде условност.
кандидатирам се за райх-канцлер на Австрийската империя Търся си император
'император' на немски се пише der Kaiser...
Като човек, който е бил два пъти кайзер (ключително кайзер на Австрия) и два крал +- няколко титли, да питам (от любопитство) Княза каква ще е работата на тоя симпятяга австрийския кайзер дето се търси?
П.С. да му мисли новият кайзер... честито, но Княже ти все пак отговори, ще е интересно...
Обява: Безработен испано-австрийски Хабсбург с роднински връзки в Хановер, Швеция и Великобритания си търси рахат държава, където да блести с очарованието си и да пръска пари по паради и медали...
Vvasman, няма проблем само посочив съответната тема за коя държава кандидатстваш. Ако се съберат твърде много желаещи ще помисля евентуалноза допускането на трети човек в някои отбори. При пет роли това е възможно, макар че част от времето това ще означава, че някой няма да има работа.
Както виждам от предишните мнения изцяло заети са само три държави Италия, Франция и Япония. С един играч са Русия и Англия, а Австрия, Германия, Испания и Турция засега са без играчи.Аз кандидатствам за Германия като оставям премиерското място на бъдещия си съотборник
Извинявам се за недоглеждането ако отборът е попълнен нямам нищо против да играя и с друга държава. Наистина съм новак във форума и не познавам никого затова предпочитам втора или трета роля в отбора.
Вината е моя, така е малко сложно. Затова качих на старничката на играта в "Участници" списък с към момента заетите позиции, ще гледам редовно да го обновявам.
Бих помолил модераторите да затворят тази тема.
Last edited by gollum; 20-06-2007, 13:09.
Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
Comment