If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе не знам, на мене както и да го погледна не ми се вижда особено достойно да бъдеш набит от селяни А това че атакуваш мирно население с войска си е направо за военен съд
Айде набивайте ги и останалите там в околността и да налазваме севера, на мен днес ми се наложи да повиша един от офицерите в генерал че му дойдоха повечко войничетата, скоро няма да има какво да спре великите ми армии
Я пак да питам - може ли да се разискват тук имперски стратегии (т.е. предложения за таквиз) или е по-добре във играта? Ма превода на английски там ще ми отнеме много време!
Оки, тъйкато съм далеч от всичко, не били било добре ако аз не се занимавам с война, а само да вадя ресурси и да ги продавам на добри цени? Обаче това означава, че от време на време ще трябва да ми се отстъпва (да се изоставя там, където мога да го взема) селище. Навити?
Не знам къде си, но нямам нищо против. Аз се разплух до 15 села и мисля да спра експанзията за известно време и да се отдам на икономическо развитие.
Разбих вече едната армия на Металдо и втората е на път. Човекът беше много възмутен и да си призная сега ми е малко гузно...
Subject: WTF (2)
From: Methalgo de la Vega IV
To: Dinain
Date: 16-01-1790
What the fuck are you doing man. I'm protected by Valdemar. What the hell do you
think you're doing?
Answer:
Subject: Re: WTF
Date: 25-01-1790, From: Dinain
Sorry to be the one to inform you, but you are not protected by Valdemar
anymore.
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Оки, тъйкато съм далеч от всичко, не били било добре ако аз не се занимавам с война, а само да вадя ресурси и да ги продавам на добри цени? Обаче това означава, че от време на време ще трябва да ми се отстъпва (да се изоставя там, където мога да го взема) селище. Навити?
Тази тактика си е най-успешна. Поне аз така правя. Пускам на пазара по-ефтино, че да може "наши" хора да си купят повечко матриал и не се бъркам в шамарите. Освен, ако някой не вземе селото дето аз съм си го харесал.
"... Проговаря сам цар Иван Шишман:
- Боже силни, боже създателю,
помогни ни с сила и юнашество!
Бой ще да ся бием на Софийско поле,
кръв ще леем за Христово име,
ще прославим християнска вяра."
Мисля че преди това трябва да поразчистим каквото е останало в тила, както казва Деймос. Вече отправих една оферта към Негово Величество, да видим какво ше каже. Има доста дребни играчи наоколо, с по 5-10 села, които могат неприятно да те изненадат с някоя 10К армийка в гърба.
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Мисля че преди това трябва да поразчистим каквото е останало в тилаnain, както казва Деймос. Вече отправих една оферта към Негово Величество, да видим какво ше каже. Има доста дребни играчи наоколо, с по 5-10 села, които могат неприятно да те изненадат с някоя 10К армийка в гърба.
Еми това имам пред вид! Ако ще се воюва на север аз съм много далеч, пък и съединенийцата са ми слаби. Но мога (всъщност можем )да контролирам юго-изтока. Под мен е селския, до мен е Dinain и ловеца на души малко по на север. Един вариант е да се цепнем в отделна фракция (но нещо от типа Нов ред на юг или TNOS)и да си воювме на юг и в определен момент тези с най-добри показатели да се влеят в последната империя заедно с United provinces of Barayar Empire. Но решенията са на шефа :imprulz: .
А и (са видях0, кво правим с градовете на Исперих? Аз аспирации нямам - много на запад са освен ако пък не трябва.
Last edited by mitaca; 13-05-2007, 02:45.
Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
Comment