Те са като експедициите и се пускат една по една. Т.е. и без друго за 4 денонощия (колкото се чака да се осъществи експедицията) ще натрупаш ресурси за нова.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Age of Strife
Collapse
X
-
Моите впечатления са, че това е най-добрата онлайн игра, която съм виждал, но пак ... има какво да се иска
За разлика от останалите има карта и реален географски фактор, което е наистина голям плюс за геймплея. Има реална дипломация, нещо, което в другите оналайн-циклажи липсва. А това, че можеш да задаваш поредност на заповедите на армиите и поредност за строежите е май съвсем уникално за жанра. На фона на останалите наистина е нещо изключително. Или поне на фона на останалите, които аз съм виждал.
Това са така да се каже, нещо като "окончателни" впечтления от играта.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
messire Woland написаИма реална дипломация, нещо, което в другите оналайн-циклажи липсва. А това, че можеш да задаваш поредност на заповедите на армиите и поредност за строежите е май съвсем уникално за жанра. На фона на останалите наистина е нещо изключително. Или поне на фона на останалите, които аз съм виждал.
Това са така да се каже, нещо като "окончателни" впечтления от играта.
За поредноста аз съм го срещал и другаде, но беше в раздела "платени опции"
Пък и щом е толкова добра защо има толкова малко участници?
Comment
-
Последният път като си говорих с ghost-а и ми разказа как стоят нещата при колониите. Общо взето са 6 нива като отначало колонията е много малка и праща по-доста малко ресурс през два дена, но като се поразрастне почва да праща повече ресурси и на по-малък интервал от време, като последните нива колонии пращат дори и по известно количество армия. Значи каза ми че те колониите си се разрастват сами, през около 200-300 хода и общо взето са си доста време докато си изплатят вложените ресурси. Аз след 30 часа като стане науката ще пусна една че то и без това от цялата тая армия дето я строя няма много смисъл а и в момента дохода ми е съответно 13/30/53 хиляди на ден та ще се намерят ресурси и за армия и за колонии
Между другото тея дето се отказаха от играта и тея некативните по-добре да ги изритаме и да им асимилираме градчетата, имат някои доста добри
Пък и щом е толкова добра защо има толкова малко участници?
А и последните няколко седмици броя на играчите и на съюзите доста нарастна, все пак това е само трета епоха от играта а и предполагам не е добре рекламирана в сайтовете за онлайн игри. А и админеца прави подобрения всеки ден, не е като да не се развива, сигурен съм че скоро ще има много нови хора.<<..........>>
Comment
-
Gaden Gogi написаКъде точно е "реалната дипломация"?
За поредноста аз съм го срещал и другаде, но беше в раздела "платени опции"
Gaden Gogi написаПък и щом е толкова добра защо има толкова малко участници?
- играта не е много известна;
- останалите циклажи, от сорта на Империята, Хановете или Булфлийта дават бонус ресурси, ако гласуваш за тях по разните сайтове, което ги прави популярни - играчите нямат избор, освен да си допълват значително дохода с тези "гласувания", в противен случай изостават от класацията . А AoS не се обляга на подобни съмнителни методи за "събиране на популярност" и съответно ...Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Реалната дипломация ... хъмн незнам защо всички си мислят че за да бъде реална дипломация трябва да си почтен, добър и да не се биеш с никого и трябва да си Рицар - рицар (като морална категория, а не историческата) и дипломация са напълно несъвместими. съжелявам За Малтахо или Мелтаго - но той просто беше обречен да умре. Най-много съжелявам за Суворов но той беше на пътя на съюза към това да се свърщат западните и източните ни владения - в момента такава жертва е и Соулхънтъра. дето се перчеше много ТИГ - защо не се бием с тези дето са нагоре в листата - ако бяхме рицари в бляскави доспехи щяхме - и щяхме да умрем. Но тъй като сме дипломати ядем на малки хапки вместо да се давим с големи парчета. В момента Съюза ни не само достатъчно силен като бойна мощ но и труден за унищожения поради огромната си площ и многобройните селища. Всичко това е в резултата на политическия и дипломатическия ни курс.
бтв честито Нашият кон въдвори Новия ред в конните надбягвания след като спечели две поредни първи места на забягванията. по тозу случай и имайки пред вид неговата изключителна интелигентност му връчвам сертификат за професор хонорис кауза на Ависбургския университет по ядрена физикаДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Егати Империята! Ядреният физик е кон/то за това имаме топове, вместо балистични ракети/. Шефа е демагог с мания за величие, а генерала на най-голямата ми армия е сексуален маняк! Май ми остава само едно нещо: :kill_myse
:lol:This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Кон , ама с 8 Интелект Освен това не е първа Велика империя почитаща конете си - спомнете си кандидат-сенатора на КалигулаДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
Апропо ТИГ - вече остана с едната столица, т.е. може да се счита за елиминиран. Но пък не ще да напуска играта...
Тибарон е на ред.
ПС. Аз на надбягванията заложих 5000 и спечелих обратно 12500. Чист късмет."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
княз Крылов написаРеалната дипломация ... хъмн незнам защо всички си мислят че за да бъде реална дипломация трябва да си почтен, добър и да не се биеш с никого и трябва да си Рицар - рицар (като морална категория, а не историческата) и дипломация са напълно несъвместими. съжелявам За Малтахо или Мелтаго - но той просто беше обречен да умре. Най-много съжелявам за Суворов но той беше на пътя на съюза към това да се свърщат западните и източните ни владения - в момента такава жертва е и Соулхънтъра. дето се перчеше много ТИГ - защо не се бием с тези дето са нагоре в листата - ако бяхме рицари в бляскави доспехи щяхме - и щяхме да умрем. Но тъй като сме дипломати ядем на малки хапки вместо да се давим с големи парчета. В момента Съюза ни не само достатъчно силен като бойна мощ но и труден за унищожения поради огромната си площ и многобройните селища. Всичко това е в резултата на политическия и дипломатическия ни курс.
Amazon написаЕгати Империята! Ядреният физик е кон/то за това имаме топове, вместо балистични ракети/. Шефа е демагог с мания за величие, а генерала на най-голямата ми армия е сексуален маняк! Май ми остава само едно нещо: :kill_myse
:lol:
Dinain написаАпропо ТИГ - вече остана с едната столица, т.е. може да се счита за елиминиран. Но пък не ще да напуска играта...
Тибарон е на ред..
Comment
-
Товарищи, сборните точки та двата съюза вече надхвърлят 1 милион което е по-високо от точките на Боби Турбото - мисля че Воланд имаше достатъчно време да преговори със своите съотборници - ще се сливаме или не?!Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
Всъщност точките ще надхвърлят един милиард
На мен за сметка на това играта ужасно ми омръзна... на максимум градове съм от няколко седмици, те са почти застроени до край, напусках и един куп колонии, армиите ми в момента са около 700 хиляди войника като поне половината от тях са артилерия и кавалерия, а имам ресурси да извадя още 300-400... и то не остана нищо за правене. Като гледам как почти всички са спрели развитието си май и при тях се е позагубил интереса към играта та не знам дали има смисъл... иначе може да се слеем ей така за идеята, колкото да станем първи в класацията<<..........>>
Comment
Comment