If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе ква е тая дивотия бре?
И кви са тея статове на кончетата, agility, strength, тва да не е RPG? Много са ни ниски повечето освен тва, с тоя едно strength никъв fighter не става от наште коне, по-добре да ги правиме wizard-и
То май е недостъпно за повечето от нас. На юг от мен какви има...ама само мога да се облизвам.
Може ли някой с повечко опит да каже две думи за колониите? Какво се печели и т.н.?
Благодаря предварително.
This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Всяка колония има приоритетен ресурс. На определено време оттам тръгва транспорт и щом пристигне, количеството се прибавя към скалда ти. Освен това колонията има население, което бавно и славно расте. Съответно дава повече ресурс.
Доооста време е нужно, за да се развият колониите. Не разчитай на бърза възвръщаемост.
Да, като гледам те са за момента, в който имаш толкова много ресурс, че нямаш какво да го правиш. При доход от 25-30 хиляди на ход от всеки ресурс (т.е. 600 - 800 000 на денонощие) в един момент се натрупват "запаси". Още повече, че чрез ексепдициите за наменане на войска можеш и ад пестиш от ресурса и да хабиш злато, което също се полячава в големи количества.
Е, то не е проблем и без друго не останаха науки за откриване (освен някакво ниво на комуникацията и две-три на инфрастуркутрата, но не ми се занимава с толкова много населени места). И аз пуснах първата колония, пък да видим какво ще излезе.
Ясно, значи като излезе въпросното ниво, а това ще е скоро ... като гледам цените, мога без проблем да пусна две колонии. А доколкото разбрах си струва. В един момент човек натрупва значителен ресурс, който няма какво да прави. Е, може да прави армии до безкрай, но ... както и да е, ще ги видим тия колонии.
Comment