Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Age of Strife

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

mitaca написа
    Ми май тогаз остава Суворов
    Ми всъщност не си прав, то от него нищо не остана, в момента с само със столица която не може да се превзима и един доста гаден град който няма смисъл да се хаби човек за него Пък и му обещах че повече няма да го бия понеже е некъв свестен, дори не ми се сърдеше дето му взех около 7-8 града :mhehe:
    <<..........>>

Comment

Честити ни 1М съюзни пехотинци

Comment

Amazon, за чий в мое село присъстват твой 5000 и нагоре делегати?

ПП: трети сме в класацията
        "Далеч съм от мисълта си"

Comment

mitaca написа
          Чакай сега, имам пълна карта (сам съм си я правил) Селския е под мен (т.е. на юг), и сега има села до мен. Обмислях една стратегия (преди време) как да думнем всички селца едновременно и да му оставим само столицата, ма не става. Що?
          Само да те питам на кой селцата?
          Отделно, че в момента имам проблеми с ъпгрейдите и ще трябва да мине време докато станат готови тези за инфраструктурата и комуникациите. :vb_sad:
          "... Проговаря сам цар Иван Шишман:
          - Боже силни, боже създателю,
          помогни ни с сила и юнашество!
          Бой ще да ся бием на Софийско поле,
          кръв ще леем за Христово име,
          ще прославим християнска вяра."

Comment

Spellbreaker написа
            Amazon, за чий в мое село присъстват твой 5000 и нагоре делегати?

ПП: трети сме в класацията
            Защото изпрати армия към това село, два дни след моята. Просто твоите бяха по близо. Друг път гледай в операции, като пращаш нанякъде армия, дали някой от съюза вече не го е направил. И ако още не си разбрал, като се изпрати нанякъде армия, тя не може да се върне, за това са там юнаците. Освен това се радвай, че ще храниш няколко дни само 5000 армия. Можеше и да са животните на Поручика, които са 30 000+

П.П: За такъв тип въпроси си има игрова поща. И без това тази тема натежа повечко.
            This is my signature. There are many like it but this one is mine.

Comment

selqndur написа
              Само да те питам на кой селцата?
              Отделно, че в момента имам проблеми с ъпгрейдите и ще трябва да мине време докато станат готови тези за инфраструктурата и комуникациите. :vb_sad:
              На Тошко бе! Но не мога да мина тъпия паралел 200 (по-горе княза ми обясни защо). Когато мога ще пиша. А там има няколко много апетитни (в твоята акватория, но сигурно ги знаеш ).

Comment

Advisors:
                Commercial advisor: I have no urgent concerns at the moment.
                Military advisor: I have no advice for you now.
                Diplomacy advisor: Our position seems stable at the moment.
                Intelligence advisor: We should gather more intelligence, perform some scout missions.
                Най-после се укротиха гадините! Един съвет: Който е закъсал с точките, да не бърза да рекрутва големи армии, освен ако не му се налага. Аз така само за два дни си свалих повече от 800К точки.
                Друга грешка - нацвъках всички ъпгрейди още в началото. Докато конкретен ъпгрейд не ви потрябва, стартирането му си е чиста загуба на пари.
                This is my signature. There are many like it but this one is mine.

Comment

Intelligence advisor: We should gather more intelligence, perform some scout missions. - това си е направо строго мъмрене бре Амазон

Intelligence advisor: Things are looking quiet, but this could be the calm before the storm.
                  ей това е оптималното.
                  Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                  [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
                  きさまはしんでくださいませんか
                  [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Мда, и аз загубих точки докато вадех воиска- защо?
                    Last edited by Spellbreaker; 05-05-2007, 22:41.
                    "Далеч съм от мисълта си"

Comment

защото при поръчване на войска губиш пари и не получаваш нищо веднага
                      и точките се губят. с завършването на войската точките се възстановяват. така и при прехвърлянето на войските от резерв към армия и обратно.
                      Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                      きさまはしんでくださいませんか

Comment

Отчет на МинСелХозИнд за изминалия трети квартал на 1789 година.

Дорогие товарищи,

Невиждани икономически успехи постигна за тези три квартала нашата страна. Предварителни сметки показват двойно увеличаване на добива на злато и желязо в сравнение с цялата минала година. Също така невероятна крачка направи въгледобивната ни промишленост. само за тези три квартала ние вече привишихме добива на въглица за цялата минала година петкратно.

Current year taxes: 491,445 Last years taxes: 281,011
                        Current year iron: 554,471 Last years iron: 212,303
                        Current year coal: 1,119,463 Last years coal: 234,200

请您死在地狱般的阵痛
                        きさまはしんでくださいませんか

Comment

Княже, не се замечтавай по ударния въгледобив, ами действай по неотложните задачи ->

Allistar...... Liberators....... Grenoble (144, 126)....... 10,581....... 11 days

Comment

княз Крылов написа
                            Отчет на МинСелХозИнд за изминалия трети квартал на 1789 година.
                            .........
                            Какви са тези "Мин" и "Инд" - трябва да е "Нарком" и "Пром"!

Comment

кухулин , ти да не си мислиш че само ти гледаш операциите

в града имам 6000 дори да успее да ги разбие , няма да може да вземе града - така че няма за какво да се притеснявам

请您死在地狱般的阵痛
                              きさまはしんでくださいませんか

Comment

АПК (аграрно-промишлен комплекс) Наше село и АПК Каспичан минаха 39 000 дущи.
                                Бригада Интербригадист с командир Маршал Толбухин се справиха с нашествениците на OscarIV в (179,216).
                                mitaca написа
                                На Тошко бе! Но не мога да мина тъпия паралел 200 (по-горе княза ми обясни защо). Когато мога ще пиша. А там има няколко много апетитни (в твоята акватория, но сигурно ги знаеш ).
                                Па кат трябва след няколко дена и на там ще бъде изпратен Маршал Толбухин. :vsad:
                                Ианче съм си ги харесал няколко хубави селца и не мисля да ги предам на някой "външен".
                                "... Проговаря сам цар Иван Шишман:
                                - Боже силни, боже създателю,
                                помогни ни с сила и юнашество!
                                Бой ще да ся бием на Софийско поле,
                                кръв ще леем за Христово име,
                                ще прославим християнска вяра."

Comment

Working...
                                X