If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А кой ще го плаща - аз за миналите бях си дигнал на 50% данъците за да не вътря съюза
хъм, ми аз ще си го плащам, все пак 30% от приходите на съюза са от мен
А и в момента сме на +600 на ход някъде, за два хода няма да обеднееме толкова много
Въпрос към знаещите. След N на брой "много големи" разузнавателни мисии, най-после намерих три читави села. В момента са "currently unavailable". Въпроса ми е кога ще станат авейлибъл и не мога ли до тогава да пратя в тях по една армия да ги пази и после да си ги прилапам? Или рамиите ми изобщо няма да могат да стигнат до там?
This is my signature. There are many like it but this one is mine.
когато си ъпгрейднеш комуникейшънс достатъчно, за да са ти в рейндж.
Ако не са ти в ренджа пише "out of randge". Това са различни неща. Аз даже нямаше да мога да изпратя разузнавателна мисия до там. Освен това хем имам почти всички ъпгейди вече, хем селата са ми сравнително близо. Иначе мерси за отговора
Абе що ми се струва че човека питаше знаещите?
Значи currently unavailable са ти селата в новите сектори, ако са създадени повече от триста дена след твоята регистрация. Ще можеш да пращаш армии натам 800 хода след създаването на сектора, т.е. около един месец реално време
Благодаря ти Деймос. Жалко, аз мислех че е само до обновяването на следващия ход. Нищо, ще си набележа няколко апетитни комшии и ще чакам Шефа да ми "отпусне каишката" До тогава ще събирам камънак.
tig - ако искаш, върни се назад и прочети темата. Може да имаш полза. Аз заради това, че не четох достатъчно, в началото направих някой доста руби грешки, които в момента изислявам на около 1 милион точки.
Comment