mitaca написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Age of Strife
Collapse
X
-
<<..........>>
-
mitaca написаЧакай сега, имам пълна карта (сам съм си я правил) Селския е под мен (т.е. на юг), и сега има села до мен. Обмислях една стратегия (преди време) как да думнем всички селца едновременно и да му оставим само столицата, ма не става. Що?
Отделно, че в момента имам проблеми с ъпгрейдите и ще трябва да мине време докато станат готови тези за инфраструктурата и комуникациите. :vb_sad:"... Проговаря сам цар Иван Шишман:
- Боже силни, боже създателю,
помогни ни с сила и юнашество!
Бой ще да ся бием на Софийско поле,
кръв ще леем за Христово име,
ще прославим християнска вяра."
Comment
-
Spellbreaker написаAmazon, за чий в мое село присъстват твой 5000 и нагоре делегати?
ПП: трети сме в класацията
П.П: За такъв тип въпроси си има игрова поща. И без това тази тема натежа повечко.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
selqndur написаСамо да те питам на кой селцата?
Отделно, че в момента имам проблеми с ъпгрейдите и ще трябва да мине време докато станат готови тези за инфраструктурата и комуникациите. :vb_sad:
Comment
-
Advisors:
Commercial advisor: I have no urgent concerns at the moment.
Military advisor: I have no advice for you now.
Diplomacy advisor: Our position seems stable at the moment.
Intelligence advisor: We should gather more intelligence, perform some scout missions.
Друга грешка - нацвъках всички ъпгрейди още в началото. Докато конкретен ъпгрейд не ви потрябва, стартирането му си е чиста загуба на пари.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Intelligence advisor: We should gather more intelligence, perform some scout missions. - това си е направо строго мъмрене бре Амазон
Intelligence advisor: Things are looking quiet, but this could be the calm before the storm.
ей това е оптималното.Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Мда, и аз загубих точки докато вадех воиска- защо?Last edited by Spellbreaker; 05-05-2007, 22:41."Далеч съм от мисълта си"
Comment
-
защото при поръчване на войска губиш пари и не получаваш нищо веднага
и точките се губят. с завършването на войската точките се възстановяват. така и при прехвърлянето на войските от резерв към армия и обратно.Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
Отчет на МинСелХозИнд за изминалия трети квартал на 1789 година.
Дорогие товарищи,
Невиждани икономически успехи постигна за тези три квартала нашата страна. Предварителни сметки показват двойно увеличаване на добива на злато и желязо в сравнение с цялата минала година. Също така невероятна крачка направи въгледобивната ни промишленост. само за тези три квартала ние вече привишихме добива на въглица за цялата минала година петкратно.
Current year taxes: 491,445 Last years taxes: 281,011
Current year iron: 554,471 Last years iron: 212,303
Current year coal: 1,119,463 Last years coal: 234,200
Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
кухулин , ти да не си мислиш че само ти гледаш операциите
в града имам 6000 дори да успее да ги разбие , няма да може да вземе града - така че няма за какво да се притеснявамДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
АПК (аграрно-промишлен комплекс) Наше село и АПК Каспичан минаха 39 000 дущи.
Бригада Интербригадист с командир Маршал Толбухин се справиха с нашествениците на OscarIV в (179,216).
mitaca написаНа Тошко бе! Но не мога да мина тъпия паралел 200 (по-горе княза ми обясни защо). Когато мога ще пиша. А там има няколко много апетитни (в твоята акватория, но сигурно ги знаеш ).
Ианче съм си ги харесал няколко хубави селца и не мисля да ги предам на някой "външен"."... Проговаря сам цар Иван Шишман:
- Боже силни, боже създателю,
помогни ни с сила и юнашество!
Бой ще да ся бием на Софийско поле,
кръв ще леем за Христово име,
ще прославим християнска вяра."
Comment
Comment