Force FeedBack 2... иначе още не играя на макс. реализъм, защото ми е много трудно... някой ден ще стана ас и ще предложа приятелски на ФРиц цигара, след като съм го свалил с моя Ме-262А2
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИЛ-2 Forgotten Battles
Collapse
X
-
Фриц, а излез ми от свредел чрез кормилото когато скоростта ти е -10км/ч Това дет обясняваш минава само когато падаш с носа надолу в свредел и имаш скорост напред, то тогава има и ефект от кормилните плоскости (между другото ако не помага само кормилото, щото има и такива случаи, наковаваш веднъж рязко джойстика напред и след това лесно се излиза) При мен самолета влизаше в неутрален свредел - стои си хоризонтално като в нормален полет, обаче пада право надолу и се върти около вертикалната си ос. В тоя случай има само едно излизане - отваряш кабината и рипаш с парашута 8)XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment
-
Еми съре... дано и ти се вманиачиш в тая луда игра !!!
Само се препоръчва... по-реално и забавно няма да намерите !!!
Аз принципно играя на Custom difficulty - всичко е на ON, освен External Views... като летя с ботове е доста нечестно - те знаят аз как съм им, а аз не мога да държа стийа и мишката едновременно за да гледам наоколо ( с посоките става доста бавно - те са за някакви панорамни/туристически гледки явно :? - пилотът се обръща, все едно 'не' го гонят два руски Ла...). Иначе имам някакъв проблем и от край време си летя без Icons... и да ги включвам, и да ги изключвам... така даже още по-трудно ми се струва ако нямам външна гледка !!!
Стика ми е Logitech Wingman Extreme Digital 3D (БЕЗ FFeedback... бюрото ще ми се разпадне ако имам такова нещо ; ] ) ... много приятен стик, и доста евтин. Преди си мислех, че ми трябва комплект с Trothle Control, но осъзнах, че не е това истината - тая игра се играе със Стик и клавиатура (ако имате трета ръка, и мишка)... прекалено много копчета има за да стане на някои стик - аз ползвам цялата клавиатура... (да видим - копчето NUMPAD_DEL примерно ми е за заключване на задното колелце ; ]... немаше да се сетите, а ... хахаха).
И просто луд екшън става кат си включа някои лоши бомбери без ескорт... BULGARIAN TORPILAS просто владеят небето... някои ако е заинтересован мога да му пратя един запис на мене ( хех ; ] ) как свалям 4 руски ТБ-3-ки (на средна трудност... за по-патриотично ; Р)... ако искате мога да ви пратя скина, с който летя - опит да пресъздам царски изтребител от БЦВВС... разбира се аз съм още едно аматьорче в сравнение с нашия господин генерал Фриц Михов ; ], той е асът във форума... Фриц, защо не си сложиш титула 'Ас'... и ако може моя 'Прехващач' ... :roll: 8)20ти декември преди излитане, Спаич към техника си :
"Иване, сега кръв ще се лее!"
Comment
-
Тук се съгласявам - с Krueger-a исках да ставам ас, ама като летях с него... бързо се отказах - просто е невъзможно да стана по-добър с тая машина от него !!! :tup:
Аз отдавна не съм влизал в ubi... Фриц 'HYPER LOBBY'-то по-добро ли е от обикновенното ???20ти декември преди излитане, Спаич към техника си :
Comment
-
Аз Fiirkan го видях вчера, ама нета ми ту идва, ту не, и не можах да полетя с него... :cry:
Нещо обаче ми става със стика - twist handle-a ми нещо се есбъгясал... малко да врътна надясно, рязко се завърта опашното наляво, и като завъртя повече надясно се оправя... калибрирах го, но пак не се оправя - да знаеш някои медикаменти против това ??? ;]20ти декември преди излитане, Спаич към техника си :
Comment
-
Абе, то ако е за въпрос, аз даже битки провеждам, че и печеля понякога , но маневрите, които могат така да се направят са си чиста импровизация (и едва ли биха били включени в един учебник по въздушна акробатика (освен в раздела - как не трябва да се прави нещо)).
Но, както се казва - определено не е това...
Comment
Comment