Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИЛ-2 Forgotten Battles

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Force FeedBack 2... иначе още не играя на макс. реализъм, защото ми е много трудно... някой ден ще стана ас и ще предложа приятелски на ФРиц цигара, след като съм го свалил с моя Ме-262А2
    101st Airborne The Screaming Eagles At Normandy

Comment

Фриц, а излез ми от свредел чрез кормилото когато скоростта ти е -10км/ч Това дет обясняваш минава само когато падаш с носа надолу в свредел и имаш скорост напред, то тогава има и ефект от кормилните плоскости (между другото ако не помага само кормилото, щото има и такива случаи, наковаваш веднъж рязко джойстика напред и след това лесно се излиза) При мен самолета влизаше в неутрален свредел - стои си хоризонтално като в нормален полет, обаче пада право надолу и се върти около вертикалната си ос. В тоя случай има само едно излизане - отваряш кабината и рипаш с парашута 8)
      XV mile the sea brode is
      From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Еми съре... дано и ти се вманиачиш в тая луда игра !!!

Само се препоръчва... по-реално и забавно няма да намерите !!!

Аз принципно играя на Custom difficulty - всичко е на ON, освен External Views... като летя с ботове е доста нечестно - те знаят аз как съм им, а аз не мога да държа стийа и мишката едновременно за да гледам наоколо ( с посоките става доста бавно - те са за някакви панорамни/туристически гледки явно :? - пилотът се обръща, все едно 'не' го гонят два руски Ла...). Иначе имам някакъв проблем и от край време си летя без Icons... и да ги включвам, и да ги изключвам... така даже още по-трудно ми се струва ако нямам външна гледка !!!

Стика ми е Logitech Wingman Extreme Digital 3D (БЕЗ FFeedback... бюрото ще ми се разпадне ако имам такова нещо ; ] ) ... много приятен стик, и доста евтин. Преди си мислех, че ми трябва комплект с Trothle Control, но осъзнах, че не е това истината - тая игра се играе със Стик и клавиатура (ако имате трета ръка, и мишка)... прекалено много копчета има за да стане на някои стик - аз ползвам цялата клавиатура... (да видим - копчето NUMPAD_DEL примерно ми е за заключване на задното колелце ; ]... немаше да се сетите, а ... хахаха).

И просто луд екшън става кат си включа някои лоши бомбери без ескорт... BULGARIAN TORPILAS просто владеят небето... някои ако е заинтересован мога да му пратя един запис на мене ( хех ; ] ) как свалям 4 руски ТБ-3-ки (на средна трудност... за по-патриотично ; Р)... ако искате мога да ви пратя скина, с който летя - опит да пресъздам царски изтребител от БЦВВС... разбира се аз съм още едно аматьорче в сравнение с нашия господин генерал Фриц Михов ; ], той е асът във форума... Фриц, защо не си сложиш титула 'Ас'... и ако може моя 'Прехващач' ... :roll: 8)
        20ти декември преди излитане, Спаич към техника си :
        "Иване, сега кръв ще се лее!"

Comment

абе аз имам още хляб да ям до асовия статус

виж поне учителя ми е абсолютно неоспорим ас ))
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Тук се съгласявам - с Krueger-a исках да ставам ас, ама като летях с него... бързо се отказах - просто е невъзможно да стана по-добър с тая машина от него !!! :tup:

Аз отдавна не съм влизал в ubi... Фриц 'HYPER LOBBY'-то по-добро ли е от обикновенното ???

Comment

ами не знам

аз самият също не съм играл доста отдавна но тази седмица трябва вече да започна
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Аз Fiirkan го видях вчера, ама нета ми ту идва, ту не, и не можах да полетя с него... :cry:

Нещо обаче ми става със стика - twist handle-a ми нещо се есбъгясал... малко да врътна надясно, рязко се завърта опашното наляво, и като завъртя повече надясно се оправя... калибрирах го, но пак не се оправя - да знаеш някои медикаменти против това ??? ;]

Comment

ъъъ....нямам идея...най-големият ми проблем с него беше че се "вдърви" нещо ама нямам смазка ( :lol: ) но като го почиствам редовно и се върти гладко.
                  albireo написа

Comment

Пробвайте да включите "филтъра" той би трябвало да изолира такива рязки подскоци
                    (при мен стария джойстик правеше номера, че като дръпнеш съвсем малко то го приемаше като че ли съм дръпнал до край и носа отскачаше яко нависоко)
                    XV mile the sea brode is

Comment

Къде е тоя филтър ??? От нещо такова страда и моя пичага... само че в обратна посока се движа при въртене на дръжката... :o :o

Comment

Там където са опциите за джойстика, чувствителност, форсе феедбак, ей такива. По спомен се намираше отляво точно под многото слайдерчета за детайлно нагласяне.
                        XV mile the sea brode is

Comment

Я аз да ви запитам, като хора разбиращи от подобни "буржоазни" устройства - кажете някакъв модел джойстик, който да е оптимален от гледна точка - сравнително качествен / сравнително ниска цена. (че аз игрицата с клавиши я играя, но не мога да постгна кой знае какво по този път).

Comment

Аз с клавишите едвам излитам

Спестявайте по 5 марки на седмица и ще пътувате с ваша собствена кола!

Comment

Абе, то ако е за въпрос, аз даже битки провеждам, че и печеля понякога , но маневрите, които могат така да се направят са си чиста импровизация (и едва ли биха били включени в един учебник по въздушна акробатика (освен в раздела - как не трябва да се прави нещо)).
                              Но, както се казва - определено не е това...

Comment

Аз играя само на учебните, веднъж се опитах да бомбардирам някаква цел и отидох над нея, смъкнах газта до 0, и се спуснах отгоре и и ... кацнах в някаква река

Спестявайте по 5 марки на седмица и ще пътувате с ваша собствена кола!

Comment

Working...
                                X