ами другари и другарки, съжалявам но след 6ч ще се изтегли това произведение на изк-вото, така че съвсем забравете за мен в скоро време :twisted: :twisted: :twisted:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИЛ-2 Forgotten Battles
Collapse
X
-
играта е невероятна
днес летях общо на следните самолети:
Ме-262 (има си хас )) ) - божествена машина ако се отнасяте нежно с нея
FW-190D9 - FW-190 на стероиди
ТБ-3 - прилича на стар автобус и се държи като такъв; закачката е че е почти неунищожим )))
He-111 - любов от пръв поглед (макар че аз него отдавна си го харесвам заради мазните му форми)
на тия обърнах повече внимание, иначе пробвах и още разни, примерно онзи Brewster Buffalo на финландските ВВС....
никои два самолета нямат нищо общо помежду си (освен разбира се сериите, но между един ранен Ме-109E и един късен Me-109G-12 няма нищо общо ))
сега след 2 седмици ще си поръчам нова видеокарта и ще получа съвсем нова игра ми се струва )
хубава картинка на Дора от играта...
albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Калчев как ти хареса играта
Така де, има да й се радваме още сума време и си се лигавим )) сериозно не сме играли, ама всеки иска да опита тоя и оня самолет ))
след един месец вече ще се избива народа сериозно, нека си изучи играчките :tup:albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Така ми се видя и когато се видяхме и направихме там няколко часа игра. Още не съм свикнал с Ме-262, но ще се науча да го хвъркам. Така или иначе доста ме учуди колко бавно набира скорост този реактивен двигател - все пак бях свален от Ла-7-ца, докато успея да набера скорост и това след като бях пикирал да я поразя именно тази съветска машина, но после се оказах в много лоша ситуация...
Мене ме устройва това временно тестване на новостите - все пак така имам време да заздравя малко уменията си относно DogFight-а. Не мога да се похваля в момента с някакви извънредни умения в тази сфера на Авиацията.
Все пак се надявам пак да се видиме в небето, защото си бяха много весели няколко часа игра...
Едно малко ме тормози - не могат ли да се правят игри, където всяка страна да може да си избира всяка машина, която я има и врага - за да няма недоволни. Поне аз не се радвам по никакъв начин на руските машини - хич даже не се радвам :| :| .
Айде ако имаш време да ми обясниш това Prop. Pitch на руските самолети - само ако имаш малко време де, все пак да споделиш познания по авиация на друг запален фен... и LuftWaffe Kamarrade ???20ти декември преди излитане, Спаич към техника си :
"Иване, сега кръв ще се лее!"
Comment
-
Ами аз малко късно се включвам ама вчера най-накрая събрах пари за джойстик и сега ще утрепя два три дена в летене Играта е много здрава и наистина е най-качествения симулатор който съм играл досега. Аз съм още малко начинаещ де, но успях да излетя само от десетия път, а след още пет-шест опита успях и да се задържа във въздуха за по-дълго :lol: Всъщност ако може да ми препоръчате някой самолет като за начинаещи ще бъде добре, защото като пробвах да играя с някой от МиГ-овете и не се получи точно както го бях замислил...<<..........>>
Comment
-
На мен ми кажете как по-дяволите да сваля някой?!? Бахму мамата...... изпуцвам всичките муниции в някоя съветска гад, а оня се едно нищо му няма. Кво сега трябва да го натаряна ли за да падне??? Много тъпо ми се види.... Верно, че съм с Ф-2 за ся, ма и той се пак може да хапе, а то кво - кисна си аз зад някво Пе, помпам го та чак грехота ме фашта, парчетии хвърчат от него в такива количества, че направо да си помислиш че здрава част не е останала, а пича никво впечатление, летиии и киризи както беше в оня тъп виз. Възмутен съм, много съм възмутен!!!!!XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment
-
А на каква степен на трудност играете??
А най-голям фън е когато се съберете хора за 2v2. Всеки отбор има един бомбардировач(обикновено He-111H6) и един fighter(тук изборът си е ваш). Пускате бомбардировачите с пълно въоръжение а fighter-и те без и става голям купон. Игра на таранчета. Пробвайте- няма да загубите нищо101st Airborne The Screaming Eagles At Normandy
Comment
-
А с каква техника играете?? Моя джойстик е на миркософт форсе феедбацк 2, обаче нещо се ебава - като включа от играта феедбака и на джойстика му се изключва "нормалната пружина" (силите дето връщат ръчката в централно положение) а така да играеш с "ненатегната" ръчка е невъзможно. Друго нещо - нагласявате ли някаква крива на чувствителност? или това е секретна инфомация вече Аз пробвах с един профил, дето в началото реагира по-бавно отколкото по границите на джойстика и беше много добре, но май бях объркал нещо, щото ако бутнеш пълно наляво и самолета вместо да започне да се върти по дългата ос директно правеше някаква акробатика и се набутваше в свредел (и то от гадните дет няма излизане, без скорост напред)XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment
-
от свредел се излиза като се завърти кормилото (да де, опашното) обратно на посоката на въртене. доста е лесно.
иначе моя стик е също МС само че не фиидбек ами предния модел. т.е. същия само че без друсането
а вече че самолета влиза в свредел, ,тва си е от тебеalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
Comment