Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ROME:TOTALWAR

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

бре кой е този извор?!Аз лично следя сайтовете на играта и изобщо на Тоталуор серията ежедневно и такова инфо не съм засичал...
    ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Rome: Total War is slated to ship "This fall" by CA however most major businesses estimate for September 21st. The demo will also be out soon. It will allow players to fight as Hannibal Barca against a Roman force in what appears to be Trebia due to the use of Elephants. И демото излезе който иска да го свали от www.totalwar.com
      ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

има го и на http://info.datacom.bg/mudvayne2/Rome%20Total%20War/ , за който предпочита да е от български сървър. Аз лично след малко мисля да я пусна да я изтегля, тъй като чам да приключа с тегленето на едно друго нещо :drums:

Comment

Stori mi se qka kato igrah demoto.
          Shte se chaka cqlata igra, za da i vidim pulnata krasota - na demoto moje samo 800x600 , puk dano wurwi dobre...
          Bellum Omnium Contra Omnes

Comment

Оф аз понеже вече около година съм без ПЦ ще видим дали тази нощ ще мога да поцъкам на демото(ако аверчето е на бачкане в клуба)

Comment

Такааам преди около час се прибрах от бачкане и дойдох най-после да се докосна до демото.Ами има доста промени поне на пръв поглед от предишните серии.И не е вярно че може само в 800х640 в каквото ти душа иска(и ПЦ може) такова цъкаш.А играта да ви кажа не е много тежка.Има само 2 битки:кратка обучаваща и 1 с Ханибал която е лудница...Мале тия слончета са ги направили брутално силни.Анимацийте също са доста сполучливи.Трябва да се види как банда от 9 слончофци се врязва в 60 хастати...Ще ви се прииска вас да мачкат Ами това е на 22 септември е примиерата на играта и към 30 ще дам повече инфо окло геймплея на играта като е поразцъкам.

Comment

http://www.gamespot.com/pc/strategy/...w_6105481.html Някой ако се интересува от последното превю на играта.

Comment

снощи разцъках демото, жалко че има само две мисии. Като че ли управлението е направено по-лесно. При зумване юнитите изглеждат доста добре, вярно че докато се играе няма много време за разглеждане на красоти. Ще горазцъкам още веднъж за да разгледам по-добре всичко. Мисля че играта ще си на същото високо ниво, като предишните. Ха дано. 8)

Comment

скромно мнение

Аз да не бързам с преценките ама май-ще е по-добра от предиошните серии.Мен на Медиивъл ме издразни че нямаше тронна зала и филмчета на убийствата както в Шогун тук казват че отново ще ги има...Да видим...Инфото на единиците е доста по информативно от колкото в предишните серии което на мен ми намирисва на комерсиализъм...Не знам на кой фен му е приятно да чете цифри и да пресмята как се постига победа...Ако осерат нещо в Активижън глави ша падат да го знаят от сега :twak:

Comment

Ми аз Шогуна не съм го играл, само Медиивъла, така че сравнявам само с него. Но това че има повече информация за едениците не е лошо според мене- е ако някой започне да прави изчисления е тъпо, но дава насока, за да не стане някакво объркане. Интересно беше че на някой юнити им е сложене по една спешъл абилитис опция- на пръв поглед е добре :twisted:

Comment

Ами в повечето случаи уменията се припокриват:тежката кавалерия може да се построява в клин леката пехота да се разхожда из блата и да се крие в гори копиеносците да се строяват в фаланга леката конница да стреля в движение и т.н.Ама наистина е интересно.А искам да те питам как като са дали цялостна характеристика на всички единици няма да има изчисления особено в мултито когато всеки жадува победа?!В Шогун и медиивъл се знаеше горе-долу коя единица как се справя но не с математическа точност както е и реално на бойното поле...А ако ти е харесал Медиивъл Сауроне ти препоръчвам Шогун.Аз сигурно съм най-дивия му фен :twisted: Нооооо ме кефи атмосферата на играта.Пък и беше първата игра която съчетава глобална стратегия с тактически мелете от този тип да не говорим че преди него повече от 400 500 единици в 1 меле почти нямаше(само Косакс ама и то е 1 битка...)

Comment

Вкопани или надземни ?

в мулето гледам вече я има играта, но тъй като външния нет ми е бавничък, предполагам че играта ще се появи по фрии сървърите по бързо :twisted:

Comment

хм, не знам, тя още май не е излязла официално - или е някаква бета версия, или е нещо ебавка (аз на мулето напоследък никак му нямам вяра - тегля аз нещо, то пък се окаже съвсем друго накрая)
                            А, може и да е демото, ако е малко мб. аз си го дръпнах от официалната страница и го пробвах. Засега обаче съм раздвоен в оценките. От една страна много красива играта, особено юнитите (размазах се от кеф когато моите триарии се прикриваха с щитовете от обстрела на някви диванета там - виждаш как копието фииуууу и буф в щита на твоя, при което той някъв такъв отстъпва две три крачки назад от удара и после пак се свива зад щита), от друга обаче самите юнити бяха малки (като брой хора в тях, но това в цялата игра ще може да се наглася сигурно де) и най-важното - при едната примерна битка там (требия) действията се развиха толкова бързо и човек трябва да гледа от толкова високо, че да обхване цялото бойно поле, че съвсем скоро настана пълна бъркотия и най-вече беше бая трудно да различа и още повече да селектна моите части от чуждите. Впечатлението ми беше на разръчкан мравуняк, толкова дребни бяха фигурките.
                            Но това беше само демо, ще видим цялата игра, още повече, че тук нямаше въобще стратегически модус
                            XV mile the sea brode is
                            From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

фииуууу и буф в щита на твоя Ама наистина стане ли мелето и можеш да забравиш за какъвто и да е контрол над единиците всичко е адски бързо ама то и в реална битка нямаш особена възможност да даваш точно заповеди и да очакваш моментално изпълнение.Ама малко бързо се ступват малко да им се намали атаката ли какво все пак реалните битки са траели доста време а не колкото средностатистическо кръчмарско сбиване...За графиката и моушън-кепчъринга на единиците няма какво да се говори око си треве да пипнеА наистина в опциите има настройка за увеличаване на броя на бойците в групата както в Медиивъл и Шогун.

Comment

би трябвало да е истинската, тъй като четох че играта вече е златна, и излиза на 22.09 . Освен това е на два диска :evil:

Comment

Working...
                                X