Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ROME:TOTALWAR

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Мерси, стана. Тъкмо се чудех откъде да ги търся тея шотове, мислех че се сейват автоматично в някоя папка...

Comment

Здравейте империалисти как сте има ли нещо ново из Европата или Азия, или Африка,аз съм почнал една кампания с Македоните, на предната Египет ми надуха шушоните в Мала Азия, а Брут в Европа голям побой беше, сега съм се амбицирал да възродя империята на Александър, но ще видим, а вие до къде я докарахте...ако трябва да съм честен благодаря на Ханибал за една негова статия, за това как е играл с македоните, благодарение на нея сега бюджета ми е ок.10000. :tup:

Comment

Дай и аз да я видя тая статия. Макар че сега мисля да инсталирам Барбериън Инважън малко да посменя обстановката, пък и скоро няма да има време за игри :П

Comment

Ако има проблеми Ханибал е насреща за съвет.Ако сте забелязали от моите сейфове, играта може да се превърти за 60-70 год. без чийтове и т.н...
          "...WE WILL EITHER FIND A WAY OR MAKE A NEW ONE..."
          HANNIBAL BARKA 217 B.C.

Comment

Не знам вече какво да играя, всички нации и версии ми отъпяха. Искам Медийвъл да играя обаче трябва да купувам един куп неща на компа да тръгне...СЪКС

Comment

Извинявайте, но може ли да ми кажете как да инсталирам точно Инвазио Барбарорум 7, преди го бях инсталирал и си вървеше, пък сега ми дава някаква грешка и не могат да се играят кампании. Сигурно бъркам някъде при инсталационния процес, макар че и преди така си го правех.

Comment

makeeverything, трябва да направиш чиста инсталация - инсталираш оригиналния RTW (v 1.0), след това инсталираш BI и го пачваш до 1.6. После инсталираш мода и си готов. Ако всичко е както трябва, не би следвало да имаш проблеми.

Comment

makeeverything

Всичко е много просто.Ако ти прави проблем играта я деинсталирай от контрол панела-добавяне и премахване на програми. Инсталирай РТВ и после ВИ.След това пачваш играта с пачове 1,3 , 1,5 , 16 слагаш и краковете за съответните версии. Така имаш играта на чисто. Ако искаш копирай играта в друга директория ако ти е голям харда. В новото копия в основата на играта а не в папката дата на РТВ или ВИ слагаш мода. Излиза ти икона на декстопа и от там цепиш мрака. Така се инсталира всеки мод за РТВ или МТВ-средновековие.
                  За по-голяма яснота чети или тегли от тук ама е на руски. Най-накрая този език да ми служи за нещо.
                  здз

Comment

Мерси, аз го инсталирах... бях забравил да кракна един пач и затова не тръгваше;>

Comment

Някой играл ли е с Картаген?Аз започнах кампания с тях ,много ми е забавно не защото е лесно ,а защото е трудно,градовете са много слабо развити Тапсус даже нямаше дървена ограда както и Каралис и Кордоба,срамота и пехотата е слаба.Провинциите са разпокъсани а комшиите ми са слабо развити.Аз обаче успях да превзема Сиракуза,Тарент и Кротон.В момента водя епохален двубой на живот и смърт със сем. Сципионови останаха им само Капуа и Мессана няма нужда да казвам ,че те са най-сериозния ми съперник на този етап,доста се поизпотих с тях.Артилерията,и всякаква друга наемна паплач си я вербувам с генералите извън града,малко скъпо излиза,ама нямам време да строя стрелбища,типично в стила на древен Картаген.Е разбирасе Юлиите ми взеха Каралис/Сардиния/,то това си им влиза в дневния ред .Лошото е ,че Кордоба в иберия го развих на макс. построих де каквото имаше да се строи и пак не мога да вербувам добра армия :o .Единствено и само в Картаген мога да набирам що годе свястна пехота,общо взето съм на ръба между оцеляването и триумфа,битките ги печеля на висока цена,но това ми харесва има тръпка защото има хазартен елемент.Защо не мога да набирам слонове и кога ще стане не ми е ясно.С тези дето имах/24 броя/ и ги ползвах най-рационално вече превзех 4 града,ама останаха само 7.Те не се ли чифтосват тези мамути бре ?!
                      Кто цяло имам :vb_sad: мрачни предчувствия за крайния успех на кампанията,моля ако някой е играл да пише.
                      Last edited by Hannibal Barka; 02-08-2007, 10:11.
                      HANNIBAL BARKA 217 B.C.

Comment

O първата ми работа беше картаген,но нали съм прост и си бях сейфал когато играх траките върху техния сейф и всичко си беше заминало.Бтв ако не си унищожил нумидииците (съседите на югозапад) действай че после ще ти забият нож в гърба гадовете.Пък и не развивай много провинциите на пиринейския остров че иберийците най-вероятно ще нападнат.Аз като играх се бях разпънал на три фронта.Бях изгубил всички градове на пиринейте,завзех цяла африка на запад от египет както и цяла сицилия.За жалост обаче въпреки че унищожих три пълни армии на римляните (2 на сините и 1 зелена (забравих кой кой е) тези пак натискат а пък доходите недостигат
                        Бтв за слонове май трябваше последната конюшня :1087:

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

Хора, като ви чета почнах да се съмнявам, че съм играл друга игра. Аз на най-трудното вършеех наред, с картагенците пък е особено лесно.
                          Да няма някакви нови модове/пачове, дето да правят играта по-трудна? Щото преди беше скука.
                          XV mile the sea brode is
                          From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Незнам ти как си я играл просто аз водех така по мирна политика и накрая като ме напданаха от всякаде видях зора.

The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.

The 2 minute war - FallOut

Comment

))) какви са тия мирни политики бре Въргаляш и палиш градове наред. След като си отнесъл втората/третата нация може вече и битките да ги пускаш на автоматик. И аз обикновено дотам стигам - писва ми в тоя момент.
                              Но и да почиваш и да чакаш да те нападнат - предвид, че с 1 твоя армия изнасяш средно 3/4 пълни такива на компютъра, то....
                              XV mile the sea brode is
                              From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Из дневника на младия Ханибал Барка:
                                "11 март 573 г. от създаването на картаген:
                                Дъртия се върна кисел от почивка.Комшиите сем. Сципионови го навестили и изкарали от нафталина някакъв стар нотариален акт за нивите ни в Лилибей,според който те били техни.Стария се сдърпал с тях ама видиш ли ония били повече и го насинили завалият.Вдигнал си гълъбите и се прибра предсрочно от отпуска.
                                20 Април 573 г. от създаването на Картаген:
                                Дъртия ми каза да дойда вечерта на олтара на Баал.Запали няк'ъв огън и ме кара да дърдоря няк'ви врели некипели по адрес на комшиите сем. Сципионови...откога се занимава с черна магия,незнам ?! Нищо не разбирам?!"
                                ...следва продължение
                                Last edited by Hannibal Barka; 04-08-2007, 19:30.
                                HANNIBAL BARKA 217 B.C.

Comment

Working...
                                X