Пилот написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Под десет знамена - начално
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
-
Получили сте и сводките за 4-и юли 1940 г. Следващи сводки, най-рано в събота.
Идваме да ви счупим и пекарната за вурстове, та да ви се стъжни живота съвсемLast edited by von Danitz; 30-10-2013, 13:56.
Comment
-
Е ние за това ще им счупим пекарната за вурстчета за отмъщение за залата за бриджКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
На адмирала какво не му остана унищожено... Но от този сблъсък имам и един въпрос на военноморска чест, в нашият си раздел е.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
Официално съобщение на ОКМ:
Капитан Запфхан се удостоява с железен кръст за проявена храброст при действия срещу противника. След дръзка атака срещу вражески линеен кораб той търпи тежки повреди и се налага да потопи подводницата си. В следствие на тези си действия е пленен от противника, но по този начин успешно го увлича в капан, допринесъл за нанасянето на тежки поражения на британския флот. Само няколко часа по-късно му се налага да плува отново след като британският есминец на който се намира е потопен. Капитанът е спасен и пак се озовава на немски кораб, сменяйки три плавателни съда за 6 часа. Заключителното му геройство се състои в надпиване с пленените британски моряци, доказвайки арийското превъзходство не само в морето, но и на бирения фронт.„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
-
А защо заключително? Да не е пукнал от препиване?Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Заключенията на д-р Щурмундранг, медицинска служба, Куксхавен: "Капитан Запфхан, носител на Железния кръст, с натъртвания по скалпа, фрактура на левия крак, отравяне на кръвта-остатъци от джин и дизелово гориво, и невроза. Препоръчва се лечение във Високите Алпи, на чист въздух!"Last edited by von Danitz; 31-10-2013, 12:49.
Comment
-
Нови карти и доклади от службите. Администраторът си взима седмица отпуск. http://utf.ariergard.net/utflags/?page_id=325
Вече имате и разузнавателните доклади за 5 юли 1940 г.Last edited by von Danitz; 03-11-2013, 16:02.
Comment
-
Видяхме, и разпоредби дадохме.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
von Danitz написа Виж мнениеПрибрах се. Надявам се, че морската сол, вълните и стратегическата картина (нерадостна, както винаги) все още ви вълнуват! Във вторник, 12 ноември, ще има новини.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
Comment