If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Малийй верно е напечено. Малко ми липсват услугите на Special Boat Service(неописуеми магарии щях да свърша с тях) и на RAF, ама да видим как ще се справим до втората фаза
Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Аз поне не виждам немската сводка, в моя телевизор ли е проблемът?
„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
И двата тима получиха известно подобряване в комуникационните способности. Това, което поискаха, съответно за конвоите и за телетипа. Скриптът не е съвършен, подобрения ще следват и нататък. Работя по 7 юли 1940, после ще дойдат промените.
Все още обаче нямаме кандидати за Френския, Италианския и Британския Средиземноморски флот
Внимание: Супермаринатае оглавена от ветеран от Италиано-турската война - Гранде адмирале Верешчагин. Региа Марина се заканва да превърне Средиземно море във вътрешно езеро за новата Римска империя. ///Ще се включи във Втора фаза!
Утре играта ще се разшири. Днес британци и германци получиха последните шифрограми за първа фаза.
A появиха ли се мераклии да командват Средиземноморския флот и Marine Nationale? Че ако трябва да планирам още два флота ще стане мазало.
Иначе разпоредихме се подобаващо и ни възникна един въпросец, който ще откриеш в съответната секция. С нетърпение, чакам пияниците и пройдохите от SBS(или каквото се предвижда, ако се предвижда в разширението)
Ще поизчакаме, поне Гранде Адмиралът да навлезе, пък ще продължим. Но и още поне един британски средиземноморец е необходим, на Дикъс ще му дойде отгоре с още конвои, блокадопробивачи, спомагателни кръстосвачи, германски танкери, неутрали за проверка, командоси и германска, вече бойна авиация, а и Малта и някои италиански специфики. Французите някак ще ги цепна.
А, да, и още малко в аванс, а и като тема за размисъл. Британците дълго се стремяха да атакуват пристанища - това вече ще е възможно. Германците ще имат обаче възможност да ги пазят.
Ще има и точки за строителство, но ще зависят от изпълнението на мисии, резултати от битки и конвойни операции.
Ще има и една нова технология за разузнаване, както и някаква зачатъчна зашифровка. И криптографски анализ. хахаха. няма да издевателстваме, ще пробваме просто, за по някоя и друга точка отгоре!
Остава да се появи мераклуя за средиземноморската ескадра
Comment