If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами и ти си ни добре дошъл. Гусин администартор моля прибавете техни благородия към нашия достопочитаем щаб
Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Явно кандидати за Британския флот за момента няма. Иначе, имате новите сводки за третия ден. Едно подводно приключение, след дръзка атака, може да бъде проследено в тях.
Тъй, на радистите им се оттели вола да дрънкат по ключовете. Гоги и Kramer се заявиха като желаещи по-горе.
Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Kaто гледам вече би трябвало да си на борда крамер. Поразгледай ситуацията и предлагам понеделнишки да си спретнем едно заседание на Адмиралтейството
Дадохме съответните разпореждания във връзка с туй. Кога чакаме цялостната сводка?
Може ли справка за състоянието на времето, тоест в момента играта на кой ден реално време е и как тече?
Иначе нашият кораб се оплаква от повреда в биропровода, ще си отмъщаваме жестоко
„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Докато не сте получили файл със сводката за съответния ден, той не е изтекъл. Т.е. сега сме 4 юли 1940 година. Като получите, става 5 юли. Това е един вид дванайсет през нощта.
„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Comment