If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Може ли справка за състоянието на времето, тоест в момента играта на кой ден реално време е и как тече?
Иначе нашият кораб се оплаква от повреда в биропровода, ще си отмъщаваме жестоко
Идваме да ви счупим и пекарната за вурстове, та да ви се стъжни живота съвсем
Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Е ние за това ще им счупим пекарната за вурстчета за отмъщение за залата за бридж
Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
На адмирала какво не му остана унищожено... Но от този сблъсък имам и един въпрос на военноморска чест, в нашият си раздел е.
„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Официално съобщение на ОКМ:
Капитан Запфхан се удостоява с железен кръст за проявена храброст при действия срещу противника. След дръзка атака срещу вражески линеен кораб той търпи тежки повреди и се налага да потопи подводницата си. В следствие на тези си действия е пленен от противника, но по този начин успешно го увлича в капан, допринесъл за нанасянето на тежки поражения на британския флот. Само няколко часа по-късно му се налага да плува отново след като британският есминец на който се намира е потопен. Капитанът е спасен и пак се озовава на немски кораб, сменяйки три плавателни съда за 6 часа. Заключителното му геройство се състои в надпиване с пленените британски моряци, доказвайки арийското превъзходство не само в морето, но и на бирения фронт.
„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Заключенията на д-р Щурмундранг, медицинска служба, Куксхавен: "Капитан Запфхан, носител на Железния кръст, с натъртвания по скалпа, фрактура на левия крак, отравяне на кръвта-остатъци от джин и дизелово гориво, и невроза. Препоръчва се лечение във Високите Алпи, на чист въздух!"
Прибрах се. Надявам се, че морската сол, вълните и стратегическата картина (нерадостна, както винаги) все още ви вълнуват! Във вторник, 12 ноември, ще има новини.
Личният състав е на лице с изключение на геройски изчезналите в Атлантика.
„Аз, Драгомир, писах.
Прибрах се. Надявам се, че морската сол, вълните и стратегическата картина (нерадостна, както винаги) все още ви вълнуват! Във вторник, 12 ноември, ще има новини.
Посръбваме си ром, пушим си лулата и хвърляме по някой поглед в бинокъла, дали няма наблизо хун да го почерпим с 381, 406 или каквито снаряди имаме и те чакаме
Comment