Ами и ти си ни добре дошъл. Гусин администартор моля прибавете техни благородия към нашия достопочитаем щаб
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Под десет знамена - начално
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Тъй, на радистите им се оттели вола да дрънкат по ключовете. Гоги и Kramer се заявиха като желаещи по-горе.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Kaто гледам вече би трябвало да си на борда крамер. Поразгледай ситуацията и предлагам понеделнишки да си спретнем едно заседание на АдмиралтействотоКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Дадохме съответните разпореждания във връзка с туй. Кога чакаме цялостната сводка?Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Може ли справка за състоянието на времето, тоест в момента играта на кой ден реално време е и как тече?
Иначе нашият кораб се оплаква от повреда в биропровода, ще си отмъщаваме жестоко„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Модератор на раздел "Военна Авиация"
Comment
Comment