If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А, на дневниците държа определено
Който има - да праща.
За продължението - разработил съм едно вариантче, но още не е 100% готово - например тия дни правя примерните сражения, които ще са за ориентировка на играчите (и за да тествам системата). Имам още малко работа и предпочитам да обявя нещата след като са съвсем готови и изтествани.
В общи линии смятам да има 2 екипа по 5 - максимум 6 човека. Аз ще определя един лидер, ще му дам началните данни, той ще си направи военните части, плановете и т.н. и после започваме.
Хммм, текста в пощата се е бъгнал, а не искам да го пиша със задна дата (нема да е никакъв дневник тогава, като оставим, че не си го спомням добре, а и автентичността (това, което предполагам искаш) ще е нарушена). Утре (ако мина през офиса) или най-късно в понеделник, го имаш. Не го пратих, щот симулацията не се разви (според мен де, без въобще мнението ми да е миродавно), а и след, като нямаше бойни действия, счетох, че няма смисъл.
Ами мога да довърша формата, но ще трябва някой друг да я води - реално аз няма да имам време за това в близките месеци. В общи линии оставаше само да завърша последния вариант със сметките в ексел, така че да е пригледен и да опиша нещата така, че да може някой да ги води, като упътване един вид.
аууу игричката изгелжда :rock: , непремено трябва да се запиша за следващата, ама като ви знам какви маниаци сте, накрая, ще ме разстрелва някое наказателно зводче. :1087:
Кръвта из нашите гърди
не е съвсем изляна!
Народе, цял стани! Иди!
Че Македония въстана.
аууу игричката изгелжда :rock: , непремено трябва да се запиша за следващата, ама като ви знам какви маниаци сте, накрая, ще ме разстрелва някое наказателно зводче. :1087:
Наказателните взводове а запазени за чин от зам. началник-щаб нагоре. Иначе такива като нас ще се задоволят или със самоубийство или с прегазване (или умиране от страх когато разберат, че срещу техните неразгърнати 100 танка има към 1500 вражески :wo-oh: ).
А аз също съм голям ентусиаст за играта, тъкмо сега ми свърши сесията и ще мога да наглеждам фронта по-често Генералите да се събират и да почва пукотевицата (или огнестрелна или телеграфна). Единствената ми молба е водещият да даде няколко дни за разгръщане и установяване на комуникации между отделните звена.
„Аз, Драгомир, писах.
Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“
Добре, хубаво, аз се надявам следващата седмица да подготвя нещата, но както писах и по-назад в темата - няма да имам време да се занимавам пълноценно, така че ще трябва друг Водещ ...
Comment