Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хегемония - 1915

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ето, кайзерът на Свещена Римска Райхперия се е спил от мъка , след като райх-канцлерът отиде да работи в сферата на независимата преса, привлечен от по-перспективна кариера и ... заплата
    Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
    [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
    きさまはしんでくださいませんか
    [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Привлечен той! А в същност, лозунгът, заглавието, темата на деня е:"Френската архитектура бележи границите на френската държава. Шонбрюн, Сан Суси, изконни френски складове на едро..."

Comment

е може и затова да се напива Кайзера
        Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
        きさまはしんでくださいませんか

Comment

Аз съм на линия.

P.S. Сега се замислям колко глупаво звучи "на линия съм" аз реално погледнато на никаква линия не се намирам а на стол... да се чете "ще участвам"
          <<..........>>

Comment

*Австрииският монарх сякаш дочу нещо, усмихна се на света като цяло, разклати виното и си помисли какво ли ще измисли света утре...*
            "Далеч съм от мисълта си"

Comment

Потвърждавам за Русия
              ако Амазон се отказва си търся дипломат и политик да му лазя по нервите и да си организирам военни преврати :sm229:

Dark Galaxy ---> GoodKnight

Comment

И аз потвърждавам участието си

Comment

Потвърждавам.
                  (\_/)
                  (°_°)
                  (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

потвърждавам и аз

Comment

Доколкото разбирам засега не са опдтвърдили от Италия и Англия? Ако не подтвърдят - запазете там с предимство една водеща роля за ДиипБлуе - до понеделник ако не се вяснат оригиналните владетели той или аз ще кажем за коя точно държава и каква роля - но предполагам че той ще иска да си бъде самодържавец

请您死在地狱般的阵痛
                      きさまはしんでくださいませんか

Comment

Ок, Крылов, има време - срокът е до понеделник. Така или иначе, предполагам, че ще има свободна роля.

Comment

Е Чизмаров е малко авторитарен - и обича да държи конците в една ръка но ок - щом е до понеделнищ - ще изчякаме. аз мислих че е до петък.

请您死在地狱般的阵痛
                          きさまはしんでくださいませんか

Comment

Deimos написа
                            Аз съм на линия.

P.S. Сега се замислям колко глупаво звучи "на линия съм" аз реално погледнато на никаква линия не се намирам а на стол... да се чете "ще участвам"
                            И аз съм на линия...

Comment

Негово имперторско величие Гоергиев Втори, за момента е леко отегчен от цялата дипломатическа заигравка. Отегчен е от напълно излишната проява на прекален ентусиазъм от част от правителствата. За сведение на заинтересуваните, за момента няма да изпратим министъра на икономиката /а.к.а Вершчагин/ в Сибир, поради широко дискутираният икономически гений на въпростният. На насотящият етап, наше императорско величие, ще се абстрахира от мненията на съветниците си, че отявленият нихилизъм на най-ценният ни министър е билет за дългосрочна екскурзия в солните мини. Надяваме се благоволението ни да бъде оценено и подобаващо оправдано.
                              Поздрави към останалите участници и пожелания да се представят достойно. Искрено се надявам да постигнем взаимно разбирателство, което да осигури доволното ми безметежно отегчение.
                              This is my signature. There are many like it but this one is mine.

Comment

Негово Императорско Величество ме е разбрал погрешно.
                                Споменавания от мен военен преврат би се осъществил само за да се възкачите отново на императорския престол зает от някакъв самозванец който би се възползвал от това че Вие сте на заслужена почивка и е заел вашето законно място :tup:

Dark Galaxy ---> GoodKnight

Comment

Working...
                                X