Айде де никой ли не иска да вземе Полша (Даниц дано не ми се разсърдиш ) , ще ме карате да пращам ЛС до някой потребители да ги зарибявам.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Общи въпроси около играта
Collapse
X
-
Абе тука май всеки замря я да попитам няколко въпроса
Голум искам да те попитам кога долу горе ще тръгне играта или вече и ти не знаеш?
Иначе към участниците, ако например до една седмица играта почне колко от вас са в готовност за нея? Също така колко от вас вярват че изобщо ще има такава игра? И накрая има ли отказали се от играта като последния беше Гоги?
Дано с тези въпроси ти помогна поне малко Голум.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Ами тъй като не се знае ога ще почне играта и дали въобще ще почне, а аз не съм сигурен дали в момента на почването ще имам възможността да участвам - затова се отказах от толкова дейна роля, като премиер на Белгия. Ако играта все пак почне сигурно ще се включа като индустриалец или пак премиер , ако е свободен поста (ако имам възможност).Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Ами прати ми ги на пощата или на ЛС, Гоги, ще ми свършат работа.
Инак по другите въпроси - в момента оправям сайта на играта (че изчезна покрай играцията), та като го пусна ще е с пълната информация и ще можем да започваме. Но играта ще върви в по-друг вид - с повече роли в отделните държави и по-малко държави.
Comment
-
Уха, тогава се кандидатирам за Индустриалец.
Значи ето я и историята: Кралят (демек аз) абдикира за да се отдаде на любов, като междувременно си се занимава и с бизнес а може да бъде и политическа фигура, даже по наша местан аналогия след време може да се завърне като министър председател, реститурам си половината Уелс....
Айде отнесох се, ще ти пратя за руските кораби, а мога направо да ти направя съвсем просто конструкторче, даващо атака, защита, и изобщо страшно упростени игрови параметри.
Comment
-
Ами тогава ще чакаме новите държави и новите длъжности както и вече готовата игра. Проблема е че пак ще трябва да се разпределят държави между участници, но пък може и да е добреКъде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
Comment