If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абя май само аз запазвам високо ниви на ентусиазъм май, трябва някакъв бонус да получа за което. Сега по същество: в какъв вид ще се отчита опита на подразделенията? Ще има ли разни организационно-комуникационни бонуси, в смисъл бонуси получавани при добра организация и комуникация на частите, като дойчовците в началото на ВСВ.
Съжалявам, просто последните две седмици съм толкова натоварен с работа, че не ми остава никакво време за играта . Надявам се нещата поне малко да се променят, защото инак не би ми оставало време да водя играта, дори и когато бъде завършена.
Да, Гоги, ще има "бонуси" - всъщност, основата на военния модел (а както вече споделих именно той ми е най-интересен) е именно оперативна симулация. В този смисъл, ключови ще са не въоръжението и екипровката (макар и те да имат своето значение), а доктрината, организацията, морала и оперативното изтощение.
Бойният опит, както и бойната подготовка, ще се отчитат на ниво съединение в сухопътната армия и авиацията и на ниво кораб във флота. Като бойната подготовка се извършва по схема, обща за целия войскови род (това е част от доктрината), а бойният опит позволява да се развива тази схема съобразно реалностите на войната.
Е и аз съм все още ентусиаст не ми е паднал духа, е само като почне играта това да стане че тогава какво ще правя :lol:
Иначе какви видове спортове ще има в ССИ?
Ето спортовете които предлагаше Крилов:
- бягане 500м
- маратон - 40 км
- стрелба с лък
- мятане на ядро
- мятане на диск
- мятане на копие
- плуване - 100м
- плуване - 500м
- висок скок
- дълъг скок
- овчарски скок
- бягане с препятствия - 500м
- спортна стрелба
- конно поло
- конни надбягвания - 5 км
- колоездене - 40 км
- фехтовка рапири
- фехтовка саби
От тези ще махнеш ли някой и ще сложиш ли нови?
И кажи за сега кои държави са се записали за Олимпийските игри и кои за Олимпиадите по научните предмети.
Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
не добавих ли, че занятията на маневрите са отработване на взаимодейсвието между ескадрон, бронеизтребителни ескадрили пикировачи и батареи фау-3, както и стрелба от коня с гранатомет
Ще се състоят само Олимпиади, по следните предмети: математика, физика, химия, философия, история, класическа литература.
Предполагам победителят ще се определи от степента на развитие на образователната система и рандъм фактор , всичко това от водещият.
Иначе аз поемам разходите по транспорта и пребиваването на участниците, няма ограничение за броят на представителите от всяка страна. Награди ще получат първите тримаот всяка дисциплина (стойността на наградата като уточним икономическите параметри) допълнителни награди също ще има, това ще са стипендии за обучение в Британски учебни заведения (такива награди ще получават участници без ограничение на националността), а щях да забравя ще има олимпиадата ще е само за ученици. Като съпътсващи мероприятия ще се състоят конференци по математика, физика, химия, биология, икономика, за най-високо оценените доклади също ще бъдат отпуснатои стипендии за развитие на разработките.
Comment