Добре,а защо конфликтът непременно ще е с Турция,и реално каква ще е целта му ? Защото според мен една окупация на България е напълно невъзможна,тогава какви са тези 24 или 48 часа,часовете след които ще капитулираме,добре и от там какво следва?Евентуално откъсване на даден регион,но няма ли този регион,назависимо анексиран или обособен в някакво държавно образувание ала Косово да се превърне в гнояща рана за региона.А и българите там ще сформират партизански групи примерно
А ако конфликтът е със Сърбия,да речем поради ескалиращо напрежение в Западните покрайнини,като примерно няма ясно изразен агресор а двете армии са горе долу равностойни или не...
Даже сега ми хрумна идея,не е ли най-добре да се разиграе даден сцинарий...примерно през 2070... да продължавам ли
А ако конфликтът е със Сърбия,да речем поради ескалиращо напрежение в Западните покрайнини,като примерно няма ясно изразен агресор а двете армии са горе долу равностойни или не...
Даже сега ми хрумна идея,не е ли най-добре да се разиграе даден сцинарий...примерно през 2070... да продължавам ли
Comment