Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Армата

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Особено интересни са въпросите около Т-14 - как се осъществява зареждането на АЗ, и наличието на обезопасяващи панели при детонация на БК. Твърди се, че 1. е значително по-лесно, включително с възможност за автоматизация, 2 - има панели, които отвеждат енергията на евентуалната детонация от отделението за управление, осигурявайки безопасността на екипажа.

Comment

А пише ли дали са преодолели ограничението в дължината на подкалибрените снаряди. Защото в Т-64/72/80/90 именно АЗ не позволява ползване на снаряди с по дълги "ломове".

thorn

Средновековните църкви в България

Comment

Това ограничение е частично преодоляно при Т-72Б3 с промяна на АЗ, напълно - при Т-90МС. При Т-14 изобщо не съществува този проблем.

Last edited by кало; 22-04-2015, 14:22.

Comment

ДЗ прилича на Реликт. А това по бордовете, на онези панели от градската модификация на Т-72.

Comment

По-късно - по-качествени. Интересно решение за защита на решетките.

Comment

Comment

Още

Comment

Т-15

Comment

Comment

Още малко снимчици с по-добро качество

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                        От снимката се вижда че окачването е развитие на Т-72/90, което дори преди 45 години си е минавало за допотопно, но евтино.1500 коня не са били нищо особенно дори преди 35 години. И т.н.т
                        Срещнах в един форум, че е възможно повечето опорни да са торсион а само първите две, където имало значение, да са хидравлика. Така било при Центурион. Ама не ми е много ясна материята, та предавам какво четох.
                        This is my signature. There are many like it but this one is mine.

Comment

Comment

И по-големи снимки

http://sh.uploads.ru/DBwok.jpg

Comment

Т-15 отзад

Comment

И една по-ясна снимка на вдигнатите екрани над решетката на вентилатора и ауспуха на Т-15. Много интересна.

Comment

Working...
                                X