Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

feersum написа Виж мнение
    Гласувахме вече, може и да спечелим

Въпреки, че LoL е сериозна конкуренция.
    Победа!
    Резултатите Golden Joystick Awards 2012:
    Best MMO: World of Tanks
    Best Shooter: Battlefield 3
    Best Action/Adventure: Batman: Arkham City
    Best Sports: FIFA 12
    Best Racer: Forza 4
    Best Strategy: Civilization V
    Best Fighter: Mortal Combat Komplete Edition
    Best Mobile/Tablet: Angry Birds Space
    Best RPG: The Elder Scrolls V: Skyrim
    Best Handheld: Uncharted: Golden Abyss
    Best Browser/Flash: Slender
    Best Downloadable: Minecraft (360)
    Best DLC: Portal 2 (Perpetual Testing Initiative)
    Top Gaming Moment: The Elder Scrolls V: Skyrim
    One To Watch: Grand Theft Auto V
    Ultimate Game of the Year: The Elder Scrolls V: Skyrim

Поздравляю братьев славян и не славян, православных и не православных, но больших любителей этой игры с прекрасным результатом.
    http://vseknigi.3dn.ru/publ/19-1-0-186

Comment

само на 20% ми е офроуд ана Супер пършинга и вече се движи ЗАБЕЛЕЖИМО по-бодро...радва ме

Comment

WG дават 100 злато ако си дадете телефония номер.
        Повишава се сигурността на акаунта, но предполагам ще спамят и нещо с реклами. Както и да е, златото си е злато!

Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Не бих си дал телефона на тия гадове.

Във форума на хардуербг колегите споменаха, че на Глобул още не са си получили СМС за потвърждение или злато, М-телските номера сработват засега.
          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Аз им дадох М-телски номер и получих кода за по-малко от 10 секунди.
            Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Привет! Нов съм в играта и искам да ви попитам нещо. Като искам да си купя нов танк, отивам в магазина, но там няма никъде BUY, а само някакво RESEARCH. Ще ви помоля да ми обясните как да купя даден танк? Благодаря предварително!
              Българин да се наричам първа радост е за мене...

Comment

Suun70 написа Виж мнение
                Привет! Нов съм в играта и искам да ви попитам нещо. Като искам да си купя нов танк, отивам в магазина, но там няма никъде BUY, а само някакво RESEARCH. Ще ви помоля да ми обясните как да купя даден танк? Благодаря предварително!
                Добре дошъл

Преди да купиш даден танк, трябва да си го research-нал - т.е. да го отключиш в технологичното дърво.
                Не можеш просто да отидеш и да купиш някой тиър 10... трябва да стигнеш до него първо.

Research-ът става така - при битка ти дава опит. С тоя опит отключваш (research-ваш) модули по танка, обикновено след последния модул отключваш срещу някакво количество опит следващия танк. Едва тогава можеш да го купиш.
                "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

feersum написа Виж мнение
                  Добре дошъл

Преди да купиш даден танк, трябва да си го research-нал - т.е. да го отключиш в технологичното дърво.
                  Не можеш просто да отидеш и да купиш някой тиър 10... трябва да стигнеш до него първо.

Research-ът става така - при битка ти дава опит. С тоя опит отключваш (research-ваш) модули по танка, обикновено след последния модул отключваш срещу някакво количество опит следващия танк. Едва тогава можеш да го купиш.
                  Благодаря за бързия отговор! А мога ли да видя колко опит ми трябва още? Значи трябва всички модули да правя по танковете... И има ли български съюз в играта? Аз кандидатствах в един руски, но не са ме приели още.

П.С. Сега си ъпгрейтнах един американски танк и си купих друг ))) Аз искам да си купя Т-34, може ли някой да ми каже кой друг танк трябва да research-на? Съветски ли трябва да е?

Comment

Suun70 написа Виж мнение
                    П.С. Сега си ъпгрейтнах един американски танк и си купих друг ))) Аз искам да си купя Т-34, може ли някой да ми каже кой друг танк трябва да research-на? Съветски ли трябва да е?

Отиваш на ресърч и гледав в дъвото кои са преди този който искаш.Иначе е е задължително да ресърчваш всички модули, може само тези които са по пътя до този който искаш...аз така процедирам сега по британското дърво, защото искам по-бързо да стиган до Т6-Т9 машините с които съм преценил че ще ми е приятно да си играя.

Comment

Suun70 написа Виж мнение
                      Благодаря за бързия отговор! А мога ли да видя колко опит ми трябва още? Значи трябва всички модули да правя по танковете... И има ли български съюз в играта? Аз кандидатствах в един руски, но не са ме приели още.

Амиии, след последния пач омазаха много здраво изгледа на технологичното дърво...
                      Преди се показваше колко опит остава до следващия модул или танк, сега вече показва само колко иска конкретният модул.

Не е задължително всички модули да отвориш - виж в технологичното дърво, в изгледа на всеки танк със стрелки е показано кои модули трябва да отвориш, за да стигнеш до следващата машина. Например за да стигнеш от А-20 до Т-34, трябва да отключиш двата ъпгрейднати купола и едно оръдие, останалите модули (вериги, двигатели, радио) можеш да не пипаш.
                      Обикновено (но не задължително) следващият танк се отключва след отключването на последното оръдие на текущия.

За Т-34 си прав - преди него трябва да ресърчнеш руски танкове:
                      MS1 -> BT-2 -> BT-7 ->A-20 ->T-34

Всъщност можеш да видиш всички танкове тук:
                      1xBet предлагает широкий выбор методов для вывода выигрышей. Узнайте, как получить свои деньги быстро и безопасно.!

http://www.wotdb.info/ - същото на английски

Български кланове има 5-6 на европейския сървър и един или два на руския. На кой сървър си?

Comment

Май съм на Северно Американския. Сега обаче вече влязох в европейския. Може ли линк към някой български съюз? А аз като кандидатсвах в северно американския какво ще стане? Ти в кой съюз си? Вече си купих ВТ-2.

Comment

Можеш да си играеш паралелно и там, и тук.
                          Само че ще ти отнема мнооого време

Българските ги търси по име - EPIC, EPICS, BG_AD, BRAVE, SLAVA, BGA, TZAR, S_O_T, BGTC, M_A_N, EXPEN, VKSBG, HWBG... и още мисля, че има.

Аз съм в BRAVE. Не знам дали сме запълнили бройката - лимитът за клан е 100 играчи, можеш да пробваш да подадеш молба при нас или в някой друг клан.

Едит:

Горе-долу пълен списък с българските кланове, с линкове към страниците им на www.worldoftanks.eu:

Comment

А аз как да разбера дали са ме приели?

Comment

Ще разбереш

Долу в лентата с чатовете ще се появи канал с името на клана. И след ника ти ще стои в скоби съкращението на клана.
                              Примерно така: Feersum[BRAVE]

Comment

То сигурно никъде няма да ме приемат, защото съм слаб. А да ви питам: тези танкове, които имах дадени в началото, като ги "убият" после се възстановяват, а днес си купих един-два и тях като ги сцелят трябва да давам пари, за да ми се оправи. А знаеш ли някой български съюз, в който приемат и по-слабички?

Comment

Working...
                                X