Матросов, душа, не се пени толкова Нищо нямам намерение да доказвам - ако ти се търси някой да си поспориш с него, обърни се към автора на Оспрейката. Съвсем ясно съм си написал че това са данните от .pdf-ката. Не се абстрахирай.
ПП "Цялата битка" ще рече "Битката при Курск", а не Прохоровка.
**** хайде по-леко де, може и по-благонамерено ****
ПП3 Нямам нищо против теб. Но не обичам срещу мен да се втурват хора с пяна на уста, крещейки "ТОВА НЕ МОЖ' ГО ДОКАЗА!!!" Нямам претенции за безгрешност, още повече относно ВСВ - познанията ми там отстъпват на много от потребителите тук. Та ако има грешка, първо, тя не е у мен, а в цитирания източник, и второ, можеш да възразиш по начин, който не цели завързване на лют спор и доказване "кой е по-ербап". Поздрави.
ПП "Цялата битка" ще рече "Битката при Курск", а не Прохоровка.
**** хайде по-леко де, може и по-благонамерено ****
ПП3 Нямам нищо против теб. Но не обичам срещу мен да се втурват хора с пяна на уста, крещейки "ТОВА НЕ МОЖ' ГО ДОКАЗА!!!" Нямам претенции за безгрешност, още повече относно ВСВ - познанията ми там отстъпват на много от потребителите тук. Та ако има грешка, първо, тя не е у мен, а в цитирания източник, и второ, можеш да възразиш по начин, който не цели завързване на лют спор и доказване "кой е по-ербап". Поздрави.
Comment