Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хартман и другите

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

A nesto po wyprosa che sled 1wite nqkoiko pobedi na Kojedub e zapo4nal da izlita sas wse po - golqm eskort da go pazqt ruskiq awtor mai s4ita za nenujno da spomene.. Inache moje naistina nemskite pobedi da ne sa CHAK tolkowa oba4e 1 e sigurno - ma4kali sa zlowesto.
    smelost e kato znaesh ot samoto ma4alo

Comment

Това пък за Кожедуб,къде го прочете?Доколкото съм осведомен,той започва бойният си път през 43-та.Даже в своите спомени,той пише, че нерядко му се е налагало да използва петрезервоарен Ла-5,за разлика от тези на колегите му които са само с три резервоара.Това го е правел по-бавен и неманеврен във въздушният бой.
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Да, това за Кожедуб някъде го беше писал Резун май. Но аз му нямам кой знае каква вяра... Пък и не ми звучи реалистично - никой тогава не се интересувал от някой си Кожедуб - не и преди да направи много победи (щото с една победа са много пилоти).

Comment

Кога танкистът Суворов започна да разбира и от самолети? :lol:
          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

не че разбира от танкове...
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Кожедуб никога не е летял с ескорт(като изключим водения му :lol: )
              Даже и когато сваля Ме-262 са само двамата
              С пистолет и добра дума се постига много повече,отколкото само с добра дума

Comment

Е, щом самият Хартман е дошъл тук да си каже мнението, мисля че трябва да му повярваме и да го изслушаме .

Comment

Свалените самолети според мен не са преувеличени.Щом когато съдят Хартман в Русия го обяиняват в свалянето на 347 самолета,явно си ги има победите.Не вярвам Русия така да показва собствената си слабост без доказателства
                  С пистолет и добра дума се постига много повече,отколкото само с добра дума

Comment

Hartman написа
                    Щом когато съдят Хартман в Русия го обяиняват в свалянето на 347 самолета
                    Да сме точни 352. Не знам каква част от тях са на Източния Фронт, но като нищо може да са всички и той въобще да не е воювал на Западния.

Comment

Споменатите 347 са руски. Той почти изобщо не лети на запад.
                      albireo написа
                      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Working...
                      X