If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
111 със сигурност не е, аз първо неговата опашка погледнах. Тя е много по-широка и плавно заоблена.
"Че в България — една държава с най-демократични институции — няма граждани, това е всеизвестна истина у нас вече отколе и от нея са дълбоко проникнати всички ония, които трябва да считаме за творци и актьори в отвратителната трагикомедия, наречена „български политически живот“; че в България няма и публика е също такава истина, която всички сарафи и бакали на българското слово отлично са разбрали, но само малцина от жреците на това слово ясно съзнават, а и които я съзнават, крият я от себе си" - д-р Кръстев, 1907-ма.
Това е рекламен плакат на 12 SS дивизия " Хитлерюгенд''.ОТ това съединениение оцеляват след Нормандия 300 (от около 20 000 младежи)човека без нито един танк.... RESPECT!!!
Last edited by SSmart; 04-04-2008, 19:20.
Причина: лоша връзка
Това са съветски снимки от великата битка край Московието.
За предишните ми снимки които са цветни,тей съм си ги свалил от интернета и съм сигорен че са оцветени.
37 мм. противотанково оръдие е било доста популярно във вермахта, особено през първите години от войната. Появата на Т-34 и КВ, обаче го демо
дира безвъзвратно. До създаването на достатъчно адекватни оръдия и в достатъчни количества са се търсили и други начини. Едно решение е поставянето на надкалибрени кумулативни снаряди. Както виждате реше
нието никак не е лошо!
Противосамолетни оръдия захвърлени от английската армия при отстъпле
нието и от Дюнкерк. Не зная защо на всички цевите са цъфнали? На сним ката има още две оръдия (едно отляво и едно отдясно) на същото дередже. Дали това е причинено от немската авиация или какво? Те всъщност отляво са две, но на по-далечното е само едно колело (вижда се на снимката) и част от лафета. Оръдието го няма.
Противосамолетни оръдия захвърлени от английската армия при отстъпле
нието и от Дюнкерк. Не зная защо на всички цевите са цъфнали? На сним ката има още две оръдия (едно отляво и едно отдясно) на същото дередже. Дали това е причинено от немската авиация или какво? Те всъщност отляво са две, но на по-далечното е само едно колело (вижда се на снимката) и част от лафета. Оръдието го няма.
най-вероятно са го направили, за да не ги използват немците срещу тях Логично е
Comment