Вива ла Франс
Poneve temati preminawa w лични нападки ми се ще да те попитам къде съм се писал за специалист по всичко???оп сори на специалист а
???? В интерсн на истината ти писателстваш по разни теми и в средат се измъкваш че точно по дадения въпрос нищо не знеш. Единственото нещо (доколкото си спомням) е че споменах че поразбирвам малко от икономика защото това ми е работата.. Понеже личните нападки не са ми най-любимата занимавка спирам да пиша но за последно ще си позволя да отбележа че пуснах темата за да споделя впечатленията си от отношението към руснаците.Относно въображяемите опоненти, щом ми отговарят в темата чвно не са съвсем въображаеми. Такива имаше в темата за самоделен линкор,обаче след като видях че тя на никого (освен на мен) не е интерсна аз сам си я затрих.
BTW. Много ми е тъжно че няма да се отнасяш сериозно към мене. Явно си мислиш че света се върти около тебе и всички искат да ги огрееш..
Poneve temati preminawa w лични нападки ми се ще да те попитам къде съм се писал за специалист по всичко???оп сори на специалист а
"гений-експерт" по всичко.
BTW. Много ми е тъжно че няма да се отнасяш сериозно към мене. Явно си мислиш че света се върти около тебе и всички искат да ги огрееш..
Comment