IMPERATOR CÆSAR AVGVSTVS написа
П.П. Поздравления за "Стражева кула" - аз обаче си паля камината с нея.

не ме притеснява че е на руски - аз съм руснак
ремонта също не ме притеснява - влизам, взимам и излизам 

не ме притеснява че е на руски - аз съм руснак
ремонта също не ме притеснява - влизам, взимам и излизам 
Срам ме е да си призная, но двамата с баща й и пишем темите върху Библията. Малката с удоволствие чете библейска литература /до която се докопа, без да сме видели/. Казвам това за да се повторя - изучаването на вероучение е строго индивидуално - въпрос на нагласа, възпитание, среда и много други компоненти. Ако православната църква иска да учи децата трябва да го направи извън училище, както го правят ислямските духовници и католическите, и протестантските. Тук остава открит въпроса - как да привлече децата? Със сила няма да стане, а всички занимания измислени до сега нямат ефект.
. Аз доста ясно написах, че съм твърдо против изучаването на вероучение в училище. Така че не ми отправяйте безмислени въпорси (а защо сте цитирали тази час тот моя пост въобще не ми е ясно).

Но щом има опция за неизнасяне на книги от външни лица, образователната стойност на едно такова посещение ще бъде много малка за мен. Тя ще се свежда до чисто задоволяване на любопитство, каквото не си спомням да съм проявил спрямо съдържанието на твоята колекция от книги. Освен това запознаването с тези 5000 тома, макар и само повърхностно, ще ми отнеме доста време. За същото време бих могъл да прочета някой от моите непрочетени още томове, събиращи прахоляк по етажерките.
ЛС - само това ще ви кажа
Comment