Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Резултати от местните избори

Collapse
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    #61
    хъм

    Не се излагайте с тоя Софиянски моля ви, че направо смешно стана 12 години ще тъпче гуша заради малоумници.... Който е гласувал за СОфиянски явно не патува с градския транспорт което е добар признак от друга страна - значи болшинството хора са големи паралии ? :o

    Все път като се возя в скапан претъпкан като консерва ИКАРУС в задръстването по "булевард" ЕВЛОГИ ГЕОРГИЕВ.. тази мизерна еднопосочна уличка сигурно предвидена за каруци през 19-ти век... ми иде да изкрещя "Който е гласувал за СОфиянски да си дигне раката" и да почна да ги ритам ..... направо няма коментар за комунисти вобще не говорете.
    Ruhm und Ehre der Waffen SS

    Comment


      #62
      fff

      Добре де, ти какво щеше да направиш - щеше да разшириш улиците ли? това таистина е голям проблем, но ми се струва, че се появява, защото София е адски пренаселена и куцо и сакато от провинцията се е втурнало насам. Градът определено се пука по шевовете. От една страна, хората са в правото си да си търсят работа където намерят за добре, но от друга - човек се чувства наистина като сардина в консерва. Не ми се струва обаче, че тези проблеми могат да бъдат разрешени на ниво община.
      "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

      Comment


        #63
        Че се пука по шевовете прав си. Ами да където възможно трябва да се разшири спецялно "Евлоги Георгиев" от НДК до Орлов мост просто незабавно трябва да се направи нещо ако трябва над канала да се построи платно дори ! И на много други места... факт е, че Софиянски не прави нищо по въпроса !!! а положението е много много лошо Говорят за абсолютни глупости, който никой не го интересуват, а най-важните неща са Транспорта и пътищата. :evil:
        Ruhm und Ehre der Waffen SS

        Comment


          #64
          да

          Човече, аз пътувам с трамвая по "Витошка" и ми е трудно да ти опиша с цивилизовани фрази какво е вечер в участъка "Шератън" - НДК :cry: Така че не ми обяснявай що е транспортен проблем!!! Какво обаче да направи кмета, ако ще да е Майкъл Блумбърг?! Не че Стеф. Софиянски е много стока, разбира се, но той свърши доста относно транспортните връзки - за съжаление единствено за тези между Центъра и покрайнините (комплексите-спални). В самия Център - нищо, или некои смехории с пропагандна цел (като ремонта на "Раковска"). Просто ТОЗИ град не замислен така, че да поеме над 1 млн човека и да гарантира нормалното им придвижване в него...
          П.С. И тъй като, за добро или зло, този ми е РОДНИЯТ град, не съм съгласен да го управлява некъф от с. Илия (Кюстендилско) с излъчване на провинциален даскал от времето на Вълко Червенков :evil:
          Si vis pacem - para bellum!

          Comment


            #65
            Така е. Това е и моят роден град и нито един от предложените кандидати не ставаше. А за транспорта в Центъра, май трябва или целият да се построи наново или да се превърне в пешеходна зона (аз лично предпочитам второто).

            Comment

            Working...
            X