Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

ихаа, каква дискусия, какво чудо....
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Originally posted by "Hauptmann"

Parabellum написа
      Защо трябва да бъдат убивани деца?
      Впрочем американците и друг път са убивали дечица,
      Това пък откъде го измисли :? А може би са ги и изяждали след като ги убият :lol:
      Май на доста хора паметта им е късичка :evil: .През Втората Световна Война американските бомбардировачи пускат и играчки-бомби не само над България.И ако смяташ , че това си го измислям прочети книгата на Румен Руменин "Летящи крепости над България",прочети също така и спомените на летците защитавали БЪЛГАРИЯ през 1943-44 година.
      Отиди в Библиотеката която й да е и вземи да прочетеш някои БЪЛГАРСКИ вестници от този период.
      Навремето беше много отдавна в селата имаше исторически музеи.Вярно повечето бяха посветени на Партизанското движение,но в един такъв музей видях кукла-бомба.Тя беше направена при пипане на ръката да задейства тротила.

ПИТАМ АЗ ДЕЦАТА ЛИ СА ВРАГ НОМЕР ЕДНО НА ТЕЗИ ОСВОБОДИТЕЛИ? :evil:
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

е, те и руснаците са пускали бомби-кукли над Афганистан :evil: това е война....буабуабуа
        Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
        каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
        каквито са мислите ти,такива са делата ти,
        каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Съгласен съм с теб че е война, но децата ли са врагът?
          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Да, не би трябвало да са врагът (но и не би трябвало да има войни, също така). Сега - не ми се нахвърляйте, но не мислите ли, че ако си решил да воюваш последователно (и смяташ, че войната ще продължи неопределено дълго време и няма да е само една) то и децата (както и цялото цивилно население) също е враг - това е цивилизационния ресурс на твоя враг - можеш да унищожиш врага си именно ако унищожиш неговия потенциал (а децата са точно това). Абсолютно ужасно звучи, но това не значи, че не може да има такава доктрина и войни да се водят според нея.

Comment

Даа.., вие сега ще изкарате, че в Овалния Кабинет Буш и съветниците му, скупчени над картата и с лудешки блясък в очите, се споглеждат и с безумен щепот Буш казва:
              - Децата! Децата! Убивайте ги!
              После всички се ухилват сатанински и някъде изтрещява светкавица....
              "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

изобщо не си далече от истината
                albireo написа
                ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Забрави сянката на буш върху стената при проблясъка на мълниите ....на която ясно се откроява липсата на глава на раменете
                  Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                  [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
                  きさまはしんでくださいませんか
                  [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Originally posted by "rambler"

Даа.., вие сега ще изкарате, че в Овалния Кабинет Буш и съветниците му, скупчени над картата и с лудешки блясък в очите, се споглеждат и с безумен щепот Буш казва:
                    - Децата! Децата! Убивайте ги!
                    После всички се ухилват сатанински и някъде изтрещява светкавица....
                    Ами да, точно същата сцена си я представях снощи.Ах, какво съвпадение!!!

Comment

Интересна теза Голум :tup: въпреки че е леко страшничка...децата, както и цивилното население по принцип май се убиват, като част от стратегията "шок и ужас" не говоря само за тази в Ирак. тя не е точно такава, все пак каквото и да си говорим, съюзниците се опитват да избягват цивилни жертви...
                      иначе, спомням си когато по 11 септември даваха кадри на похитителите на самолетите и на Ръмсфелд, Чейни и Буш...мен повече ме страяскаха последните...
                      Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
                      каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
                      каквито са мислите ти,такива са делата ти,
                      каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Parabellum написа
                        Защо трябва да бъдат убивани деца?
                        Впрочем американците и друг път са убивали дечица,
                        Това пък откъде го измисли :? А може би са ги и изяждали след като ги убият :lol:
                        А какво, не са ли убивали ЦЕЛЕНАСОЧЕН цивилни?! :evil:
                        Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Колкото и да е ужасно това, което сподели Ам-гъл, съм принуден да се съглася. Наистина в една война всички са врагове. Само че е много неприятно, когато ставаме свидетели на едно потвърждение на това правило в ХХI век, имайки предвид целия горчив опит на човечеството от миналия век и множеството организации, които се съзадоха с основна цел опазване на мира и предотвратяване на всякакъв вид изстъпления по време на конфликт, това, което наблюдаваме в момента си е живо престъпление срещу човечеството.
                          Между впрочем, забелязахте ли на кол;ко места в Ирак имаше бунтове на мирното население срещу съществуващата власт, които бяха потушени от войската с доста жертви от страна на цивилното население...
                          Работата много намирисва на едно "измиване на ръцете отстрана на съюзниците"
                          Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

Originally posted by "Parabellum"

Навремето беше много отдавна в селата имаше исторически музеи.Вярно повечето бяха посветени на Партизанското движение,
                            КОСВЕНИ ЖЕРТВИ има във всеки военен сблъсък, но в този досега не ми е известно за детски такива, защото ОСВОБОДИТЕЛИТЕ действително много внимават, освен че са свръхпрецизни в нанасянето на ракетно-бомбени удари!
                            Само сега да не ми заговориш за Овчарчето Калитко и Митко Палаузов, че съвсем ще се разстроя :lol:
                            Si vis pacem - para bellum!

Comment

Може и да си прав, Hauptman, но за отношението им към "косвените жертви" по-ясно говори названието на самата въздушна операция (а отделно - начинът по който водят войнати си американците - още от ВСВ насам).

Comment

Parabellum написа
                                Навремето беше много отдавна в селата имаше исторически музеи.Вярно повечето бяха посветени на Партизанското движение,
                                КОСВЕНИ ЖЕРТВИ има във всеки военен сблъсък, но в този досега не ми е известно за детски такива, защото ОСВОБОДИТЕЛИТЕ действително много внимават, освен че са свръхпрецизни в нанасянето на ракетно-бомбени удари!
                                Само сега да не ми заговориш за Овчарчето Калитко и Митко Палаузов, че съвсем ще се разстроя :lol:
                                Тези изродчета са престъпници срещу държавната власт.

Comment

Working...
                                X