ихаа, каква дискусия, какво чудо....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой
Collapse
X
-
Originally posted by "Hauptmann"
Parabellum написаЗащо трябва да бъдат убивани деца?
Впрочем американците и друг път са убивали дечица,
Отиди в Библиотеката която й да е и вземи да прочетеш някои БЪЛГАРСКИ вестници от този период.
Навремето беше много отдавна в селата имаше исторически музеи.Вярно повечето бяха посветени на Партизанското движение,но в един такъв музей видях кукла-бомба.Тя беше направена при пипане на ръката да задейства тротила.
ПИТАМ АЗ ДЕЦАТА ЛИ СА ВРАГ НОМЕР ЕДНО НА ТЕЗИ ОСВОБОДИТЕЛИ? :evil:То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Да, не би трябвало да са врагът (но и не би трябвало да има войни, също така). Сега - не ми се нахвърляйте, но не мислите ли, че ако си решил да воюваш последователно (и смяташ, че войната ще продължи неопределено дълго време и няма да е само една) то и децата (както и цялото цивилно население) също е враг - това е цивилизационния ресурс на твоя враг - можеш да унищожиш врага си именно ако унищожиш неговия потенциал (а децата са точно това). Абсолютно ужасно звучи, но това не значи, че не може да има такава доктрина и войни да се водят според нея.
Comment
-
Даа.., вие сега ще изкарате, че в Овалния Кабинет Буш и съветниците му, скупчени над картата и с лудешки блясък в очите, се споглеждат и с безумен щепот Буш казва:
- Децата! Децата! Убивайте ги!
После всички се ухилват сатанински и някъде изтрещява светкавица...."If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky
Comment
-
Забрави сянката на буш върху стената при проблясъка на мълниите ....на която ясно се откроява липсата на глава на раменетеДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Originally posted by "rambler"
Даа.., вие сега ще изкарате, че в Овалния Кабинет Буш и съветниците му, скупчени над картата и с лудешки блясък в очите, се споглеждат и с безумен щепот Буш казва:
- Децата! Децата! Убивайте ги!
После всички се ухилват сатанински и някъде изтрещява светкавица....То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Интересна теза Голум :tup: въпреки че е леко страшничка...децата, както и цивилното население по принцип май се убиват, като част от стратегията "шок и ужас" не говоря само за тази в Ирак. тя не е точно такава, все пак каквото и да си говорим, съюзниците се опитват да избягват цивилни жертви...
иначе, спомням си когато по 11 септември даваха кадри на похитителите на самолетите и на Ръмсфелд, Чейни и Буш...мен повече ме страяскаха последните...Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
каквито са мислите ти,такива са делата ти,
каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.
Comment
-
Parabellum написаЗащо трябва да бъдат убивани деца?
Впрочем американците и друг път са убивали дечица,Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!
Comment
-
Колкото и да е ужасно това, което сподели Ам-гъл, съм принуден да се съглася. Наистина в една война всички са врагове. Само че е много неприятно, когато ставаме свидетели на едно потвърждение на това правило в ХХI век, имайки предвид целия горчив опит на човечеството от миналия век и множеството организации, които се съзадоха с основна цел опазване на мира и предотвратяване на всякакъв вид изстъпления по време на конфликт, това, което наблюдаваме в момента си е живо престъпление срещу човечеството.
Между впрочем, забелязахте ли на кол;ко места в Ирак имаше бунтове на мирното население срещу съществуващата власт, които бяха потушени от войската с доста жертви от страна на цивилното население...
Работата много намирисва на едно "измиване на ръцете отстрана на съюзниците"Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Comment
-
Originally posted by "Parabellum"
Навремето беше много отдавна в селата имаше исторически музеи.Вярно повечето бяха посветени на Партизанското движение,
ПИТАМ АЗ ДЕЦАТА ЛИ СА ВРАГ НОМЕР ЕДНО НА ТЕЗИ ОСВОБОДИТЕЛИ? :evil:
Само сега да не ми заговориш за Овчарчето Калитко и Митко Палаузов, че съвсем ще се разстроя :lol:Si vis pacem - para bellum!
Comment
-
Parabellum написаНавремето беше много отдавна в селата имаше исторически музеи.Вярно повечето бяха посветени на Партизанското движение,
ПИТАМ АЗ ДЕЦАТА ЛИ СА ВРАГ НОМЕР ЕДНО НА ТЕЗИ ОСВОБОДИТЕЛИ? :evil:
Само сега да не ми заговориш за Овчарчето Калитко и Митко Палаузов, че съвсем ще се разстроя :lol:То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
Comment