Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кризата в Украйна 2013-2014 г.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Eguo написа Виж мнение
    Докажете на автентичността на записа - абсолютно никаква трудност.
    Човека глас е толкова индивидуално като пръстови отпечатъци.

В цивилизованите страни, за призовавайки за убийство на национална основа - на съда и след затвора.
    (Но, разбира се, призовава за убийството на руснаци - няма причина за съда)
    Понякога забравяш че пишеш в български форум. Ние българите, освен кирилицата и "закона за съдене на хората" сме изобретили и още едно фундаментално нещо. Записи на политици и подслушване, като интегрална част от неодемокрацията.
    Ние сме СПЕЦИАЛИСТИ по темата още от началото на 90-те. Та като българин и съответно специалист по електронните записи ще те осведомя, че за доказване на автентичността на този запис е нужно независима аудио лаборатория да притежава оригиналният запис. По възможност на лента. На електронен носител дори оригинала не струва като доказателство.
    Освен това разузнавателните/специалните полицейски служби слагат свой звуков "подпис" на лентата, за да се удостовери автентичност.
    Така че докато оригиналният запис не се озове в независима лаборатория, трябва да приемаме всичко като част от 120мм медийна минохвъргачка.
    Мен лично не ми пука дали е истински, или не. Това нищо не променя. Като нищо може и да е истински. Правен е како се твърди малко преди полунощ. Тимошенко има да наваксва цистерни алкохол след години в панделата. Вероятно вярва че руснаците са я пъхнали там. Нищо чудно да е права. Събеседникът и не е краен, просто се опитва да и се хареса. ИМХО записът е автентичен.
    This is my signature. There are many like it but this one is mine.

Comment

dibo написа Виж мнение
      Штурм Бельбека. Как это было. Взгляд изнутри.

http://belbek62.com.ua/novosti/shtur...d-iznutri.html
      Художествено, драматично и патетично - както и първата изява на Мамчур - все за пред камерите и все с тълпа от поне 30-тина журналисти. В този случай украинският PR би руския.

Comment

кало написа Виж мнение
        Художествено, драматично и патетично - както и първата изява на Мамчур - все за пред камерите и все с тълпа от поне 30-тина журналисти. В този случай украинският PR би руския.
        Явно е така

Click image for larger version

Name:	4a11fb516892a585efa23a7c13587627.jpg
Views:	1
Size:	144.6 КБ
ID:	539651

И нещо не желаят да го пускат след щурма.
        We don't see things as they are, we see them as we are
        ---Anais Nin----

Comment

.....и допълнително изваждане на продуктивна образована част от населението, което е пращано да работи извън Родината си в угода на някакви светодемократични империалисти.
          Вярно е! Тук във форума се подвизават немалко доказателства за това!
          ---Anais Nin----

Comment

Беше интересно четиво и съм склонен да вярвам, че е било така. Малко странно ми се видя лошия марсианки командир как наритал бедния войник в гътлото ама айде...
            Обаче края ме уби.
            По началу мы думали вызвать два вертолета Ми-35 для зачистки территории с воздуха. И приказ у нас был, при оказании сопротивления стрелять на поражение
            На фона на действията им последния месец просто не мога да повярвам, че са искали да ги почистят заедно със семействата от хеликоптери...

Comment

Тоя Сашко бил машина

Comment

Може би ще се проведат руско-сръбски военни учения в района на юг от Ниш между Косово и България. Това е обявено след посещение на руска военна делегация в Белград.

Comment

Добра вечер на всички, имам директна връзка с хора от Одеса, навсякъде по медиите там говорят че утре или в другиден ще има щурм от Русия. Човекът говори че около административните центрове са разпънати палатки, ходят въоръжени хора в маски. От съседите чули (никой обаче не е видял с очите си) за вълна от бежанци от Крим, бягали хора с отрязани уши, простреляни в краката с травматическо оръжие и всякакви такива. Ако някой има конкретни въпроси мога да ги задам и да предам отговора. Общата картинка е че здраво ги плашат с инвазия.

Comment

Кухулин написа Виж мнение

Тоя Сашко бил машина
                    Е как, острият върх на революцията. В момента се занимавал основно с реквизация. За целите на революцията разбира се

Comment

Bulgarion написа Виж мнение
                      Точно това имам предвид, колкото Тимошенко иска да нюква Русия и да лочи руска кръв, толкова и Питин точи зъби да превзема Киев хахахха :Д

Тимошенко потвърди ( в Twitter), че разговорът е бил.

..."Разговор был", — написала экс-премьер на своей страничке в Twitter. Она также извинилась за допущенные ей нецензурные выражения....
                      http://vseknigi.3dn.ru/publ/19-1-0-186

Comment

RIZAR написа Виж мнение
                        и допълнително изваждане на продуктивна образована част от населението, което е пращано да работи извън Родината си в угода на някакви светодемократични империалисти.
                        Но поспри сърце, не тъжи. Ирландия се прочиства имиграционно във втората половина на 19-ти век от "продуктивна образована част от населението" и сега нищо и няма Нито са непродуктивни, нито необразовани. Даже се отърваха от ингилизите предизвикали ирланският гладомор.
                        Ако не бях толкова мързелив, бих пуснал една тема за емиграцията в исторически план. Би било интересно.

Comment

Eguo написа Виж мнение
                          Тимошенко потвърди ( в Twitter), че разговорът е бил.

..."Разговор был", — написала экс-премьер на своей страничке в Twitter. Она также извинилась за допущенные ей нецензурные выражения....
                          @YuliaTymoshenko:
                          Розмова була, але про 8 млн рос³ян в Укра¿н³ - монтаж. Насправд³ сказала: рос³яни в Укра¿н³ - це укра¿нц³.Прив³т ФСБ Вибачте за нецензурне

---Anais Nin----

Comment

НАТАН, според мен, Путин трябва да е съвсем побъркан, за да нападне.Никакъв шанс за това според мен няма...отново инфо/психо-война са тези слухове и приготовления :ДД

Comment

Страните-членки на БРИКС осъждат използването на санкции в качеството на инструмент в разрешаване на кризата в Украйна
                              "Хага. Китай, Индия, Бразилия и РЮА осъждат използването на санкции в качеството на инструмент в разрешаване на кризата в Украйна, пише Globe and Mail.
                              Министрите на външните работи на страните от БРИКС се срещнаха по време на срещата на високо ниво в Хага.
                              „Разпространяването на недружеска риторика, санкции, ответни санкции и политиката на силата не способстват за балансирано и мирно решение на кризата, съответно ма международното право в това число съгласно целите и принципите на Устава на ООН”, се посочва в общи изявление на страните от БРИКС.
                              Страните-членки на БРИКС също така изразяват безпокойство от възможността Русия да бъде отстранена от срещата на Г20, планирана за ноември в австралийския град Бризбейн."
                              Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                              Проект 22.06.1941 г.
                              "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

NATAN написа Виж мнение
                                ...От съседите чули (никой обаче не е видял с очите си) за вълна от бежанци от Крим, бягали хора с отрязани уши, простреляни в краката с травматическо оръжие и всякакви такива...
                                Пуснаха точно статия за това по-горе. Обаче този на снимката с простреляни крака как седи прав не знам...

Иначе Русия вярно уж е съсредоточила сили наблизо и май ще се действа с десантви. Путин не е луд без повод, но може и да му дадат знаеш ли ги идиотите в Киев. Ако спрат тока и водата, затворят границата (търговска блокада) и дипломатическите преговори не постигнат напредък примерно седмица може и да видим "луд" Путин...

Comment

Working...
                                X