Поздрав, Гладиаторе, мнението ти естествено като на специалист е особено важно за мен /това че сме имали разногласия преди половин година за мен е минало/. Само че не разбрах кого точно критикуваш. Римската 'тракийска' кохорта, която наистина имаше доста неточности откъм въоръжение, но поне се бяха научили да маршируват, че и малко латински команди отбираха /бях им пратил най-често използваните фрази/. Откъм екипировката ще ти кажа веднага, че най-изрядни в това отношение бяха братята румънци.
Или пък имаш забележки съм сватбения ритуал? Като цяло поради липсата на озвучаване на клиповете се чува доста слабо, но мисля че общата последователност и идея са ясни. Постарали сме се да преведем ритуала на латински, както и да изпипаме облеклото си. Даже специално поканих един реенактор от Естония да играе понтифекс и да води ритуала, тъй като има опит а и разполага с необходимата тога трабеа. На самото събитие имаше доста твои колеги, които се изказаха положително за него, което много ме зарадва.
Или пък имаш забележки съм сватбения ритуал? Като цяло поради липсата на озвучаване на клиповете се чува доста слабо, но мисля че общата последователност и идея са ясни. Постарали сме се да преведем ритуала на латински, както и да изпипаме облеклото си. Даже специално поканих един реенактор от Естония да играе понтифекс и да води ритуала, тъй като има опит а и разполага с необходимата тога трабеа. На самото събитие имаше доста твои колеги, които се изказаха положително за него, което много ме зарадва.
Comment